Bazen insan soruyor kendine neden diye, sorması da gerekiyor aslına bakarsan. Ama bunu herkes sormuyor iste. Senin gibi birilerine faydalı olmak isteyen insanlar yapıyor. Hepimizin hayatı zaten mükemmel değil. Aynı yaştayız ve bazen benim de başıma kötü olaylar geliyor. Geçen mesela çok sevdiğim annem hasta oldu. Bir sürü test yaptırdık bir şeyler çıkacak diye ödüm koptu. Kaç gece ağladım kimsenin haberi olmadan. Neyse ki bir şey çıkmadı. Sen dök içini kardeşim boşver. Ben de anlatıp derdine dert eklemeyeyim bir de.

Bir hedef belirle kendine kariyerin için. Haketmediği yerlere gelen insanlar ya torpille geliyor ya da şans eseri. Ama çok çalışan, gerçekten emek veren insanların bir yere gelmeme olasılığı çok az. Hedefin olmadan hayat gerçekten çok boş geliyor biliyorum. Bir zamanlar ben de senin durumundaydım ve ben niye yaşıyorum ki falan diye sorguluyorum sürekli kendimi. Ama bu dönemler gececi emin ol. Amacın için daima geliştir kendini. Bir süre para için yapma. Sadece bilmiş olmak için geliştir. Devamında zaten bir şekilde o işten ufak ufak kazanmaya başlarsın. Bak bu güzel bir forumda yapabileceğin bir sürü şey var. Zamana bırak ve çok çalış benim sana tavsiyem. Ama yazdıklarından belli zor bir dönemdesin. Allah sabır versin ne diyelim. Yapabileceğimiz bir şey varsa çekinme.