Merhabalar,
Türkiye'de maalesef Türkçeyi çok kötü kullanıyoruz. Özellikle internet sitelerinde bir çok yazım hatası ve anlatım bozukluğu olduğu gözüme çarptı. SEO açısından olmasa da kullanıcı deneyimi açısından yazım hataları gerçekten çok büyük bir faktör. Örneğin bir sitede bir yazım hatasıyla karşılaştığımda ilerleyen cümlelerde aynı hatayı yapmış mı yani nasıl yazılacağını bilmiyor mu yoksa bir seferlik bir yanlış mı yapmış diye bakarım. Sürekli yazım hatalarının yapıldığı sitelerde de rahatsız olduğum için durmam ve çıkarım.
SEO açısından yazım hatalarının kullanılabileceğini söyleyenler olsa da olayı ciddiye alınan güvenilir kaynakların neredeyse tamamı bu tarz bir kullanımın uzun vadede her türlü siteyi zarara uğratacağını ve sürdürülebilir olmadığını belirtiyorlar.
Ben de cüzi bir ücret karşılığında sitelerinizdeki yazım hatalarını, varsa gözüme çarpan anlatım bozuklukları gibi şeyleri sizler için düzeltmeye karar verdim. Böylece Google ve kullanıcılarınız açısından çok daha iyi bir siteye sahip olacaksınız
Ücretlendirmeyi çok düşünmedim açıkcası. İlk başta bunu ücretsiz yapmayı düşündüm bu olayın suistimal edilebileceğini öngörüp cüzi bir ücret almayı düşünüyorum.
Ücret: Kelime hesabı yapmadan sayfasını 2

karşılığında inceleyip, hataları düzeltebilirim ya da size bir rapor sunabilirim.
Topluca kontrol yaptırmak ya da sosyal medya gönderilerinizi kontrol ettirmek için teklif yapabilir ya da fiyat isteyebilirsiniz.