HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şuanda sitemin açılış süresi 4 saniye fakat ne bileyim hani şöyle 2 saniye olsa daha tatmin olucam
@imazy; Hocam bu arada bu AMP olayı sadece mobil cihazlardan siteye girenler için mi siteyi hızlandırıyor yoksa masaüstü cihazlardan gelen ziyaretçiler içinde hızlandırma olayı söz konusu mu?

Sitemde çok fazla görsel kullanıyorum hele birde makalelerin içerisinde konu icabı bol görsel kullanıyorum. Örnek olarak her makalemin içerisinde min 3 adet görsel yer alıyor, büyük makalelerde ise fotoğraf sayısı 15'e kadar çıkabiliyor.
Az önce forumdan bir arkadaş ücretsiz site hızlandırma hizmeti veriyordu hatta konu linki için tıklayın o arkadaş sağolsun site hızlandırma konusunda yardımcı oldu. Eskisinden nazaran biraz daha sitenin açılış hızı arttı diyebiliriz.
Arkadaş hızlandırma amacıyla siteme kurduğu eklentiler; Autoptimize + WP Super Cache eklentilerini kurmuş ve ayarlamış.

Şimdi ben sitemde çok fazla görsel kullandığım için sitemin açılış ve sayfalar arası gezinti hızını arttırmak için bu KeyCDN'i almalı mıyım almamalı mıyım?

AMP mobil için hocam. masaüstü için de kullanılıyor aslında ama çok yavan kalır seveceğini sanmıyorum.