Bu sanal ofisler var fatura kesen. Onlar işini görmez mi acaba, çok bir bilgim yok ama...
Belirtmeyi unuttum, istanbulda değilim o yüzden sanal ofis olayını direk eleyebiliriz. Bulunduğum bölgede maalesef sanal ofis yok.
bence home ofis daha mantıklı çünkü öncelikle home ofis çalışarak iyi bi gelir elde edebilirseniz (ki 20 000 x 24 = 480 000 TL) şu anki işiniz bittiğinde ofise ve teknokent'e geçebilirsiniz.
Ama bence teknokent son düşünceniz olsun çünkü örneğin istanbul anadolu'daki teknokent'te 500'e yakın firma var rekabet çok fazla dolayısıyla kârınızı ciddi oranda değiştirecektir.
Home ofis olayının yarını yok, sözleşmem var evet ama yarın firma battı gitti yan döndü ters gitti ben gene günü kurtardığımla kalacağım. Belkide yanlış düşünüyorum bu yüzden bir kalıp içersinde düşünmeden size yazmak sormak istedim. Çekingelerimi yazarım paylaşırız doğruyu buluruz.
Teknokent te acaba düşüncemi yanlış öncelikli kavramım muafiyetlerden yararlanmak, sonrasında piyasadan iş almak ki teknokentten iş alma fikri hiç aklıma gelmedi.