ek olarak şöyle bir durum da oluyor. bir yemek tarifleri sitesi düşünün 300 e yakın pasta börek yemek tarifi var. sitenin 146. yazısını yazmaya karar vermişiz başlık diğer yemek pasta başlıklarında olduğu gibi hiç bir fark yok. mesela " Pratik böğürtlenli pasta tarifi ve resimleri" yazıda ne resim var ne de yazı sadece o an yazmak istemediğimiz için ve 145 tane yazıdan hiç hit alamadığımız için sinirlenmişiz ve aynen şöyle bir yazı var " m....koyim bildiğin böğürtleni alacaksın bildiğin pasta yapar gibi yapacaksın siz pasta yiyeceksiniz biz burda ne zahmetler çekiyoruz karşılığını da alamıyoruz sizin yiyeceğinizpastanın da tarifin de googlenin de okuyanın da yazanın da diyerek sansürsüz bir kaç küfür de eklemişiz. bu yazı orda ilk sırada 10 15 gün kalmış. sonra 15 gün sonra yeni yazılar eklenmeye devam edilmiş. aradan 3 ay geçince site pasta tarifleri ve türvlerinde ilk sayfaya geldi. anasayfa ya da çok güzel şekilde yazılmış diğer pasta tarifler ideğil o yazı girdi sıralamaya. bunu neyle açıklayacağız ben bi türlü anlayamıyorum. ( site benim değil benim tavsiyelerimle bu işe giren bir arkadaşın ssitesiydi)