İnan şu cümleyi anlamaya çok çalıştım ama anlam yükleyemedim.
(yada şöyle düşünelim 100 tl verdiniz pakete ama ayda 30 tl kazanıyosunuz e 70 i size geri mi ödemem gerekicek bu seferde siz zararda çıkıcaksınız.)
Ve halen siz neden 25 / 50 / 100 tl bir defa ödemek varken uygulama yayında kaldığı sürece para kazanacaksınız burasından şunumu çıkarmalıyız 25/50 tllik
webview'i ben yaptırıyorum bu yüzden yayında kaldığı sürece kar ortağınızım.
Ve birde ben şahsım adına bilmiyorum 5/10 dakikada bir webview hazırlayan insanlar.
Konu sahibini tanımam etmem ancak şöyle bir durum var: ortada bir emek söz konusu, bu kişi bu sistemi yapmış yayına koymuş. Bu arkadaş gibi sistem yapan yüzlerce kişi var ve her sitenin kendine göre kuralı ve müşterisi var, örnek veriyorum siz başka bir firmaya bir defa ödeme yapıp kullanabiliyorsunuz ama bu arkadaş emeklerinin karşılığını kazancın %30 unu keserek almak istemiş. Şimdi sizin standart bir kullanıcı olarak gelip bu arkadaşa sitem etmeniz amaçsız yani siz kullanıcısınız ister kullanırsınız ister kullanmasınız. Dünyada tek bu sistemden olan bu arkadaş değil ki. Tek seferde ödeme yaptığınız siteye gidip, ya neden tek seferde? aylık azar azar olsun diye sitem edebiliyor musunuz? Yoksa direk alıyor musunuz? O kişi öyle yapmış bu kişi böyle yapmış. Yani sizin gelip burada adamın emeğine keyfinize göre istek belirtip isyan etmeniz kanımca çok saçma.