lndmehmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kasmalar hattınızı zorladığıız için olabilir 175-200 tl ye sinirsiz up-down sağlamak zor biraz
Konuyu tam olarak okumadan yorum yapmayınız lütfen. Birincisi orada, "İstediğim sunucuların stoklarının bittiğini ve bu nedenden dolayı konu açtığımı" belirttim. Yani sizin zor dediğiniz fiyatlara istediğim özellikte sunucuları buldum zaten, buradan sadece firma yetkililerine direk erişme imkanım olduğu için konu açtım.
İkincisi, üst limit 200 tl değil 250 Tl olarak belirttim.
Üçüncüsü, bandwidth alanı genel verilen sınırlamalara göre yeterli olduğu için, sınırsız up down sunucu diye birşey belirtmedim veya istemedim.

CnkHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

CNKHOSTİNG Olarak Sizlerle Çalışmaktan Mutluluk Duyacağımızı Belirtmek İsteriz.

Vds Sunucumuzu Önerebilrim

Yeni nesil 2x2690 V2 İşlemci Mimarisi
4 Cpu 3.50 Ghz
8 Gb Ram
120 GB SSD Depolama Alanı
2 IP Adresi
Limitsiz Trafik
1000 Mpbs Up/Down

100 TL /Ay Olarak Hizmet Sağlayabiliriz
Yıllık Alımlarda %30'a Varan İndirim Fırsatlarımız Mevcut

Test Sunucumuzu Canlı Destek Hattımıza Bağlanıp Deneyebilirsiniz
Firmamızda Koşulsuz Şartsız Hiç Bir Kestinti Olmadan 24 Saat İçersinde İade Vardır

Saygılarımızla İyi Çalışmalar Dileriz.
Teklifiniz için teşekkürler hocam, şu an 2 kişi ile konuşuyorum. Buraya konu hakkında not düşeceğim.

mselim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Intel Core i7-4770
32GB DDR3 RaM
2x2TB HDD (200MB/s okuma yazma)
1Gbit Hat
1 Adet IP
Almanya Lokasyon

Aylık sizler 190 TL' den sunabiliriz.

Saygılarımızla,
SiberDC
Size geri dönüş yaptım hocam.

Kobiwebajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Render Sunucu denemenizi tavsiye ederim
Öneriniz için çok teşekkür ederim, dediğiniz sunucuyu kullandım. Render konusunda şu an piyasada fiyatına göre en iyilerden birisi diyebilirim. Fakat yukarıda yaşadığım bağlantı sorununu Netwebo sunucularında çok yaşadım. Akşam olunca, sabaha kadar sunucu aşırı derecede kasıyor. Ayrıca up/down hızı berbat derecede. 1gbps port üzerinden 10 mbps indiriyorum. Başka sunucuda aynı indirdiğim yerden 60 mbps indiriyorum. Dediğim gibi sadece render konusunda iyi. Renderi almak için programı açmaya yarım saat gidiyordu. Size bağlantı sorununu öyle izah edeyim Hizmeti sağlayan arkadaşa durumu bildirdim fakat, sorunum akşam ve gece saatlerinde olduğu için bakamayacağını söyledi. Sağlık olsun, ama render alma hızı diğer sunuculardan 3 kat hızlı

HostingSubesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HS-24GB-750GB SATA/SAS Dedicated Server
2 X INTEL XEON E5530-1240 3.4GHZ/3.7GHZ
4 CORE CPU (8 CORE HT)
24 GB
750GB SATA/SAS
HW RAID 1

Limitsiz - 100Mbps
199.99 TL / Aylık

paketimizi önerebilirim dilerseniz https://www.hostingsubesi.com/power-kiralik-sunucu.php linkimizden diğer paketlere göz atabilirsiniz.
Geri dönüş yapıldı hocam.