EDİT: @ysfx12 hocamız ile anlaşma sağlanmıştır. Herkese ilgileri ve teklifleri için çok teşekkür ederim
Merhabalar. Herkese hayırlı forumlar dilerim.
Render, upload ve download sunucu arıyorum. Bir kaç firma denedim fakat tam olarak istediğim performansı alamadım. İstediğim sunucularında stokları bitmiş durumda. Bu nedenle buraya konu açma ihtiyacı duydum.
İşletim sistemi win 8 veya 7 olacak. İstediğimiz sunucunun aylık fiyat aralığı 175 Tl - 250 Tl aralığında olması gerekiyor. SSD veya SAS disk olan ve Raid destekleyen sunucular önceliğimdir.
Birde, aşağıdaki belirteceğim bir konu hakkında tavsiyelerinizi istiyorum. Ona göre teklif verilebilecek bir durum var ise bunuda göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum.
Sunucuya bağlandığımda, tarayıcıya girdiğim zaman, bir programı açarken veya herhangi bir işlem yaparken genellikle sunucularda bağlantı sorunu oluyor. Yani sunucu ekranında kasılmalar ve aşırı gecikmeler yaşıyorum. Çoğu sunucu hizmetini bu nedenden dolayı sonlandırdım. Kendi bağlantımın yüksek olduğu halde bu derecedeki kasmalar ve takılmalar insanın canını sıkıyor ister istemez. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?