Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef iş ahlakınız belirttiğiniz kişilerden pek farklı değil.Aldığımız hizmeti daha düzgünce tamamlamadan yeniden hizmet alacak mısınız şeklinde komik ve iş ahlakını zorlayan şekilde mesaj atmanız açıkçası ofisteki herkesi güldürdü. 100 bin hit şeklinde aldığımız hizmet günlük 1000-1500 gün hit max şekilde ayarlanmasına rağmen 1 aydan kısa süre içinde bittiği söylendi. Aynı şekilde bu süre içerisinde bir çok defa hitler kesildi ve biz söylemesek umurlarında değildir.Alış veriş yapacak kişiler bu duruma dikkat etsin.Kendisiyle ilgili yasal süreç başlatılacaktır. Amaç bu şekilde davranışlardan uzak durmasına sağlamak insanları artniyetli olarak kullanmasını engellemektir.
Bu tabiri bana bu şekilde kullanmamanızı rica ediyorum. Biz size başlangıçta dedik ki, kesintiler olabilir. Biz otomatikmen kontrolü sağlamak için sizden Google Analitik İZLEME YETKİSİ talep ettik. 1 hafta boyunca hatırlattık. Site yöneticime ileteceğim felan fıstık dediniz geçiştirdiniz. Sonra dediniz ki, kesinti yaşantığında direkt size bilgilendirme sağlayacağız öyle hizmete devam edelim dedik.
Ayrıca hizmetiniz ;19 Mayıs'ta başlatılmış ve 28 Haziranda sonlandırılmıştır. 14 Haziranda size devam edilecekmi diye bir mesaj atıldı, dönüş kattiyen yapmadınız. Ondan öncede 3 Haziranda mesaj attık, onada dönmediniz. R10 dan durumu sormak için mesaj attık, görüldü atıp bıraktınız. Olabilir insanlık hali, unutmuş olabilirsiniz.
Kişisel sorunum mevcut her insan gibi. O işlerimi hallletmekten 2 gündür aktif olamıyorum. Bu yüzden bugün Skype'den attığınız mesajlara dönemedim.

Toplamda sistem geçmişine baktığımızda 67 - 70 bin civarı hit gönderildiği görünmekte.
Kullanım bedeli, yapılan masraflar düşülerek 11.17 TL alacağınız vardır. Kredi kartınızla ödeme yaptığınız için, siz 50 TL olarak ödemiş bile olsanız bize ulaşan miktar 44 TL civarı. Tabii, bu sizi ilgilendirmez. Nitekim alıcısınız. Bu konuda kesinlikle haklısınıx. Haksızsınız asla diyemem. Ürüne bakarsınız. Velhasılkelam;
11.17 TL iade alacağınız var. 70 bin hite göre.
Sistemde bizim göremediğimiz hata vb. olduğunu varsayıp size tahminen 50 bin hit geldiğini varsayarsak 19 TL civarı iadeniz bulunuyor.
Meseleyi uzatmadan IBANN numarası iletirseniz iadenizi yapalım hemen Pelin Hanım.