byjameson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç reklam eklemezseniz sistem sadece kendine ait olan %30 luk reklamı yayınlar onun harici olan yayınlanmaz.

Jks dosyaları eğer uygulamanız biryere gelir ve artık özgün birşey yapmak isterim dediğinizde verilir sorun deil.

Öncelikle para ödeyip bir işi yapmak ayrı. bedavadan yaptığınız kazanc sağladıktan sonra bu kazançtan pay alınması ayrı.
1000 liradan bana gelen 300 ü değil size gelen 700 ü düşünmelisiniz. yada şöyle düşünelim 100 tl verdiniz pakete ama ayda 30 tl kazanıyosunuz e 70 i size geri mi ödemem gerekicek bu seferde siz zararda çıkıcaksınız. Sistem Win Win sistemi ile çalışıyor. Siz ne kadar kazanırsanız bizde ona oranla kazanırız. Herhangi bir limit yok. Birde ufak bir matematiksel hesap ile 1 günde 1 app yerine 5 dk da bir app yapıyorsun. 1 yerine 2 yap %140 kazan %40 kazançta çık. Abartı bir durum yok sistemde. En azından ben öyle olduğunu düşünmüyorum.

İnan şu cümleyi anlamaya çok çalıştım ama anlam yükleyemedim.

(yada şöyle düşünelim 100 tl verdiniz pakete ama ayda 30 tl kazanıyosunuz e 70 i size geri mi ödemem gerekicek bu seferde siz zararda çıkıcaksınız.)

Ve halen siz neden 25 / 50 / 100 tl bir defa ödemek varken uygulama yayında kaldığı sürece para kazanacaksınız burasından şunumu çıkarmalıyız 25/50 tllik
webview'i ben yaptırıyorum bu yüzden yayında kaldığı sürece kar ortağınızım.

Ve birde ben şahsım adına bilmiyorum 5/10 dakikada bir webview hazırlayan insanlar.