Aslında bakarsan aradığım bir şey. Hatta bu ihtiyacımı biraz uğraştırıyor olsa da, chrome'daki unused eklentisi ile hallediyorum.

Bir sitede denedim ama henüz mail falan gelmedi. 30 dakika içinde gelir.

Vizyonteledeki gibi "Şerefsizim aklıma gelmişti" diyesim var. Hatta forumdan bir arkadaşa kafamdaki bu projeyi aktarmıştım. Ben PicturePort gibi bedava yapmayı düşünüyordum ama adam aylığına iyi para çekiyor. O kadar etmez şahsen.

Bu site nasıl yapıyor bilmiyorum ama olması gereken aslında ; Sayfaları gezip, yalnızca kullanılması gereken css'leri tek bir dosyada sıkıştırarak toplamak. Hatta yapılması mümkün ise aynı şekilde JS dosyaları için de geçerli.

Şu yüzden çok lazım oluyor ; Gerek wordpress temaları, gerekse de HTML temaları revize edip, ihtiyaçlarımıza göre bir sayfa oluşturuyoruz. Çok yerden kırpıyoruz veya kullanmadığımız çok fazla şey çıkıyor. O yüzden kullanılmayan css ve js'lerin silinip, temiz bir css/js dosyası oluşturması gerçekten performans ve temiz kod takıntılı olanlar için vazgeçilmez bir şey.

Edit : Mail geldi, linke tıklayayım dedim, login ekranına zorladı. Yani bir nevi kayıt olmak gerekiyor.
Şimdilik zaman kaybı. Daha ciddi projelerde belki düşünülebilir.