Canlı Destek Nedir?
Ticaret veya hizmet faaliyeti gösteren web siteleri için müşteri ile iletişimi hızlandırıp, ürünün veya hizmetin satışını doğru orantıda arttıran bir sistemdir.
Sitelerde Canlı Destek Kullanmanın Avantajları
  • Müşteri ile hızlı iletişim kurarak satış ihtimalini arttırır.
  • Rahat bir görüşme sonucu ortaya çıkabilecek yanlış anlaşılmaları en aza indirger.
  • Müşterilerin endişelerini giderir.
  • Müşterilerin doğacak sorularından dolayı, satış kayıplarını en aza indirger.

Ben Kimim?
Kısaca kendimden bahsetmem gerekirse, bu sektöre farklı bir dalda adım attım. 16-17 yaşlarında RPG ile tanışarak, internet sektörü üzerinde keyif için bir role bürünüp, rol oyunları yazarak kalemimi güçlendirdim. Bu alanda kendimi geliştirirken, edebi anlamda kendime değer katacak kitaplar okudum. Bunun akabinde bu işten para kazanabileceğimi öğrenerek 18’li yaşlarda web site kurulumları, içerik yazmak gibi işlere girdim. Rol oyunlarında ortalama en az 1000-2000 kelime yazarak, yazma hızımı geliştirdim. Web dünyasında bu işleri yaparak kendime ek iş edindim. Şuanda aktif olarak makale hizmeti, orta seviyede web site kurulumu hizmetleri vermekteyim.
Canlı Destek Hizmetim
Sabah 07:30’da bilgisayar başına geçmiş oluyorum, 15:00-15:30 arası öğle yemeği arası vermekteyim. 15:30’da tekrar başlayarak 19:30’a kadar bilgisayar başında oluyorum. Ortalama 11 saat diyebiliriz. Haftanın 7 günü düzenim bu şekilde, nadir olarak gün içerisinde dışarıdaki işler için 30 dakika harcıyorum. Web site canlı destek, sosyal medya özel mesaj desteği ve benzeri platformlarda çalışabilirim.
Çalışma Düzeni
07:30-15:00 (yemek molası) 15:30-19:30 şeklinde olacaktır. Dediğim gibi istisna durumlarda size bilgi vereceğim, olmadığım zaman süresini akşam telafi edebilirim. Çalışma saati olarak herhangi bir kayıp oluşmaz. İşim gereği telefon ile fazla görüşme yapamam, genel olarak anlık yazışma programlarından sizler ile irtibat kurabilirim. Whatsapp, Skype gibi. Bunu dikkate alarak benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim. Raporlama kısmını işe bağlı olarak işveren ile görüşeceğiz, isteklerine bağlı düzenlemeler sağlayabiliriz.
Ücretlendirme
Bahsettiğim saatler arasında olacak şekilde;
8 Saat: 500₺ | 12 Saat: 750₺
Ödemeler işverene ve işe bağlı olarak peşin veya %50 ön ödeme ile başlanacaktır.
Sorularınız için iletişime geçebilirsiniz.

E-Mail: bcrtasarim@gmail.com