AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün ekşide açılan bir konu başlığı sanırım
Bugün değil 3-4 ay önce açılmış. Ne zamandır aklımda bu soru ekşide ilk bu tarz bir konu açmak istiyordum tabi çaylak üyelikten çıkabilmiş değilim. Zaten oradada açılmış ekşi de olsaydım da bu şahsi tespiti ilk yapabilmiş kişi olamayacak mışım.

Ben hayatın ciddi tezatlıklar ve ironiler içerdiğini düşünüyorum. Hayatta sıklıkla bir şeyleri elde etmek için hedef, azim göstermek gerektiği gibi bazı konuların hedef belirleme ve azim ile elde edilemediğini hedef haline getirilmeden dolaylı yollardan elde edilebildiğini düşünüyorum.

Abd'nin Komünizm yanlısı olduğunun en büyük ikinci örneğinden biri Abd'nin her milletten müttefiklerinin bulunması.

Musevi, Hristiyan, Müslüman her coğrafyadan bir ortağı verimli gördüğü her devlete yaptığı maddi, manevi yatırımları ve desteği var. Bizde, sunduğumuz potansiyel ile çok iyi olmasada iyi düzeydeki potansiyelimiz ile Abd'nin çıkar ortakları arasına girdik.

Komşumuz Azerbaycan yıllardır Rusya ve onun desteklediği Ermenistandan dolayı sorunlar içerisinde. Ki ne yazık ki aynı Rusya'yı bölgesel dev bir güç haline getirende yine Komünist Amerika Birleşik Devletleri. 1. dünya savaşında Rusya'nın İngiltere ve Abd'ye bende sizdenim kanki vari mantıklı hamlesi Rusya'ya Abd ve İngiltere'den sende bizdensin dostum ünvanını kazandırdı.