üstadım pr0 lite mükemmel bir telefondan eşim kullanıyor bende iphone 8 plus mevcut 7 plus ile aynıdır herşeyi tavsiyem ios olduğu için iphone tabi ki. şaşma iphoneden derim
Bende ilk 3gs kullanmıştım. Sonra Xiaomi Mi3 ve Mi4 kullandım. Tekrar iPhone 5S'e geçtim. Şimdi 7 Plus kullanıyorum. Fakat iPhone'dan Xiaomi'de aldığım zevki alamadım bir türlü. Evet telefon çok stabil. İos işletim sistemi mükemmel. Ama yeni gelen Huawei ve diğer telefon modelleri ile karşılaştırdığım zaman ekran kalitesi olsun, batarya kalitesi olsun, kamera kalitesi olsun sanki iPhone'dan bir kaç adım daha öndeler. Telefonların Anroid olup özelleştirebilmeside cabası oluyor tabi yanlarında.
Merhabalar,
Açık konuşmak gerekirse iPhone 3GS ile tanışarak iPhone serüvenimi sürdürüyorum. Şuanda kullandığım telefon markası iPhone 8 Plus, lakin artık gerçekten bir süreden sonra bıkkınlık geçiriyorsun bunu farkettim.
İşletim sistemi, vs herşeyi olsun çok mükemmel.. Lakin; Xiaomi, Huwai son dönemlerde çok farklı şekilde geldiler.. Açıkcası telefonumu satıp Xiaomi alacağım..
Bende telefonumu satıp P20 almayı düşünüyorum. Ama sizlerin de fikrini öğrenmek istedim yine. Yazan herkese teşekkür ediyorum. Ama aklımda hala deli sorular mevcut çok ikilimde kaldım.