Gunluk tekil hit ve gosterim nedir.Benim sitem gunluk su an icin 80-90k tekil hit aliyor.Sayfa gosterimi ise 180-190k araliginda 3 baglantin 3 banner reklami kullaaniyorum.Reklam gosterim rakami aylik 500-600k araliginda.Adsense gunluk gelir 150-300 TL seklinde degisiyor.Admatic veya baska bie firmadan bu rakami arttirma sansim varmi onu arastiriyorum.Lakin 10 yila yakin bir suredir adsense beni hic uzmedi.Yani ozel reklam tekliflerini bile geei ceviriyorum.
150-180K arası hit bende adsense kullanıyorum ve alternatifi aramıyorum sadece bu firmanın Imageplus reklam birimini kullanıyorum diğerleri adsense etkileyeceği için tercih etmiyorum. Tek reklam kullandığım için aslında aşırı birşey de istemiyorum ama sonuçta hit stabil tamam tüm gösterimleri sayarsa zarar ettirir ama en azından aylık bir düzen olur şekil a da görüldüğü üzere her ay hit sabit olsada düşüyor.
Taboola ve engageya reklam birimleri de daha çok benzer haberler mantığında olduğu için alacağım yoksa banner veya buna benzer şeyleri almak google adsense üzerinde olumsuz etki yapacaktır.