LyNo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gmail hesabı açıcı isteyenlere not:

Gmail açarken telefon doğrulaması zorunlu, buda ek olarak her telefon doğrulaması başına 0.1 dolarlık yani 10 centlik bir doğrulama ücreti gerektirmekte aynı zamanda bu apiyi entegre etmem gerekmekte.

İstek yoğun olursa bu işlemi gerçekleştirebilirim ama bir gmail hesabının maliyeti neredeyse 50 kuruş'a denk gelecektir. Okuduğunuz için tişikkirlir.

Merhabalar;

Şahsen sosyal medya işi yaptığım için sürekli olarak mail ihtiyacım oluyordu ve sürekli mail satın almam gerekiyordu.

Kendim için yazdığım bu yazılımı düzenleyip satışa sunmaya karar verdim.

Yazılımın Özellikleri.

- Nerede çalışıyor bu? : Mail.com.tr adresinde çalışmakta.

- Ayarla ve unut : Gerekli ayarları yaptıktan sonra program ile ilgilenmeniz gerekmez bütün işlemler otomatik olarak yapılır.

- Su altından saman yürüt : Bu özelliği başka nasıl isimlendiririm bilemedim, yazılım sistem kaynaklarınızın çok küçük bir bölümünü kullanır ve gizlenebilir, yazılım çalışırken rahatlıkla bilgisayarınızı o yokmuş gibi kullanabilirsiniz.

- İnsan değilim ama yaparım : Üyelik esnasında doğrulanması gereken insan mısınız tabanla reCaptcha üçüncü parti bir sistemin api desteği kullanılarak çözülüyor, yazılım bu sayede tam otomatik çalışıyor.

- Hazır çıktı formatı : Adı lazım değil programlarda kullanmak için mail çıktıları mail:şifre şeklinde

- İletişim : Bu forum üzerinden mesaj atarsanız size er yada geç dönerim ama facebook adresimden mesaj atarsanız size hemen dönerim

Feysbook link tıkla

On Air video

https://www.youtube.com/watch?v=Imx6...ature=youtu.be

Ücret & Kullanım Şartları & Bla Bla

- Programın ücreti 50 TL / Yıl şeklindedir.

- Captchaların çözülmesi için ek bir ücret vardır, bu ücret 1000 captcha başı 1 dolar düzeyindedir. Yani 1000 mail size 1 dolardan gelicektir, ki bu piyasada bu ücret normalde 20 mail ücretidir

- Program süre tabanlı lisanslanıcaktır, istediğiniz pc veya ip den kullanabilirsiniz.

- Programın güncellemeleri olağan dışı bir durum (telefon doğrulaması vb) oluşmadıktan sonra ücretsiz verilecektir.

- Programın iki kişi tarafından kullanıldığı anlaşıldığı anda lisans iptal edilir.
Not: Anlıyorum
Gmail için programa ip değiştirme sistemi entegre ederseniz bende alırım diğer türlü aynı ip üzerinden açıldıktan sonra 1 anlamı kalmıyor.