Neden web sitesini 300₺ kurup google'da ilk sayfaya çıkma garantisi verirsiniz.. Yeter artık umut sattığınız piyasayı düşürdünüz yeter.. Adamlara teklif veriyorum çok görüyor.. anlatıyorum durumu adam hala ucuza iş yaptırıp çok iyi geri dönüş bekliyor..
Not: sözüm r10'dakilere değil
Yanlış adama kızıyorsun. Yalancıya dolandırıcıya hırsıza kızmak nedir. Sen ucuz et diye bunların peşine düşen zekilere kız. Hatta onlara da kızma, müstahak. Canları yanınca bulurlar seni.
Mobilden yazıldı.
siz yine iyi 300 tl gormussunuz ben 100 tl ye site kuran gordum allah beterinden saklasin
aha yine gordum ilani yine sinirler tavan

buyrunuz ilana bakin saka gibi resmen 100 tl ye site kuruyolar piyasa yerlerinde dibinde ayak altininda altinda
https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...09614498/detay
Lütfen ama ima kurallarına fazlaca uymuşlar açıklamada. Yazabilirsiniz ve arayabilirsiniz i imla kurallari geregi ayri yazmislar.
Mobilden yazıldı.
Bir de bazı kişilern para kazandığı işleri ücretsiz olarak yapıp farklı algı oluşturmaya çalışan tipler var. Bence onlar yakın zamanda spam yiyecekler.
Kendimi geliştirmek amaciyla diye konu acarlar. Daha da garibi millet sistemini teslim eder bunlara az para ugruna. Garip.
Mobilden yazıldı.