Hocam eskiden bende çok sinirleniyordum, oraya buraya böyle gönderiler yazıyordum. Video işleriyle uğraşıyordum, çocuğun birisi 100₺'ye klip çekimi + montaj yazıp beni gecenin birinde sinir krizine sokmayı başarmıştı o zaman ki aklımla. Ama sonra dedim ki, 100₺'lik işe bak, bizim müşteriye çektiğimiz fiyata bak. Yani fark ortada, kalite ortada. Fiyatlarınızı yüksek tutabilirsiniz, müşteri niye bu kadar dediğinde öyle bir doldurun ki kendisini "he tamam bu adamlar profesyonel" diyebilsin. lafım ne 300₺'ye iş yapanda nede 3000₺'ye. Yani fark yaratın, müşteri neden 300₺'yi değilde sizden hizmet alsın bunu göstermelisiniz kitlenize, müşterilerinize. Ama şimdi o arkadaşı gitsek pataklasak, fiyatı 1000₺'ye çekse, yarın yine birisi 150₺'den koyucak. Ama tecrübeyle sabit, o adamlar mevsimsel gelip geçiyor. O gider başkası gelir, orası ayrı fakat; dediğim gibi ne sizin beyin nöronlarınızdan nede sizin sinir sisteminizden önemli diğerleri. Emin olun o arkadaş şuan mışıl mışıl uyuyordur. Yormayın kendinizi, rahat olun. Allah herkese hayırlı kazançlar ve bol rızk versin inşallah. Hayırlı sabahlar abiler-kardeşler.