SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle sadece bu fikir. Ancak yasal dayanakların neler olduğunu tam bilmiyorum.

Benim düşüncem şu şekilde. Kar payı dağıtmak gibi. Misal alacağımız ürün yem olacak.

Her 100 yem alındığında masraf çıkarılacak ve bu yemleri depoya atacağız.
Depo ücretli olacak her ay her 100 yem için 100 TL alınacak kullanıcılardan. Yemler gerçek olarak alınacak ve şahıslara faturaları dahilinde gönderilecek. Her şey legal nizama uygun olarak.

Buradan kazanç ise yemlerin artması yani yeme zam geldiğinde kullanıcılara bildirim gelecek ve varsa satış olacak ve komisyon karşılığında paralar nakit ödenecek. Sizin fikirler neler?
yeme zam gelmezse ne olacak? yem küflenirse su alırsa fareler yerse?

bak sana bir iş söyliyeyim ben hazır yem demişken. geçen yaz tarlada yonca paketi 11 tl idi . depoya koydun sattın parasını aldın ama yoncyı deponda ben alıncaya kadar muhafaza edersen 13 tl idi. kışın ise 18 25 tl arasında idi. 6 syda %80 90 kar elini bile değdirmiyorosun sadece para sayarken paraları ödüyorsun vatandaşa yani köylüye.

paran varsa para kaznamak çocuk oyuncağı. para yoksa aç bilaç dolaş dur asgari ücrete talim. 10dönüm topraksız tarım ilk kurlum maliyeti 1,5 milyon tl . 1 yılda en kötü kazandırdığı para (sadece maruldan ) 4 milyon tl. ( işçiler hariç)