https://ibb.co/mnw

www.almancacevirimerkezi.com

ARTIK SİZ DEĞERLİ R10 ÜYELERİMİZİN HİZMETİNDE

NOT:R10 ÜYESİ OLMAYAN MÜŞTERİLERE 100 KELİME ÇEVİRİ FİYATI 5TLDİR.

2016 yılı itibariyle freelancer ‘Almanca-Türkçe / Türkçe Almanca’ çeviri hizmeti vermekteyiz. 2018 yılı itibari ile kurumsallaşma yolunda adımlar atan ve Almanca Çeviri Hizmeti ile sizlere profesyonel çeviri deneyimini yaşatmak istiyoruz.
Personellerimizin 20 yıllık Almanca deneyimleri ile firmamızın profesyonelliğini birleştiriyoruz . Kadromuz turizm sektörünün öncü gelen çevirmen ve rehberlerinden oluşmasından dolayı, hizmetleriniz son derece profesyonel hazırlanıp, denetlendikten sonra, sizlere sunulmaktadır.
Sektörde öncü olmayı amaçlayan firmamız, müşteri memnuniyeti ilkesini ön planda bulundurmakta ve bunun için tüm esneklikleri düşünerek sizlere en iyi fiyat ve memnuniyet garantisini sunmaktadır.
Makale tereddütleriniz için, bizlerle iletişim kurmanız halinde sizlere örnek hazırlamış olduğumuz çeviri makalelerini ulaştırabilir, fiyat tekliflerimizi sunabiliriz.
Hizmetlerimizi çeviri ve makale hizmetleri ile kısıtlamıyor, uzman olduğumuz tüm alanlarda sizlere hizmet sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Adwords destek, WordPress kurulum entegrasyon, WordPress iç seo gibi birçok alanda da sizlere hizmet vermekteyiz.
İnternet ortamının sahte profesyonelliğinin aksine, uzman kadromuzun sizlere sunacağı tüm örnekler ile içiniz rahat şekilde hizmetlerimizi deneyebilirsiniz.
İnternet ortamında sitelerinizi ve ihtiyaçlarınızı güvenli ellere mi teslim etmek istiyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Hadi iletişime kur, bir adım öne geç.

******Hazır yazı,metin makaleleriniz (Almanca-Türkçe) (Türkçe-Almanca) ya çevirilir.*******

R10 Üyelerine İndirim Paketler

*100 Kelime Metin Çeviri Fiyatı =4TL

*300 Kelime Metin Çeviri Fiyatı =12TL

*500 Kelime Metin Çeviri Fiyatı =18TL

*1000 Kelime Metin Çeviri Fiyatı =35 TL

*2000 Kelime Metin Çeviri Fiyatı =65 TL

*Türkçeden Almancaya

*Almancadan-Türkçeye metin çevirisi yapılır.

*Çeviriler email adresine,skyp adresine ve ya pm'den teslim edilir.

*Minimum 300 kelime çevirilir.

BAZI KULLANICI YORUMLARIMIZ

Alıntı
Beight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avusturya vizesi vermemişlerdi ve Almanca dilekçe istemişlerdi, güzelce Türkçe bir dilekçe yazmıştım ve sonrasında Almancaya çeviri işi yaptırmıştım ve vizeyi aldım