Bu kadar yorumun üzerine hala petshop sahibi biri gelse de 300 liraya ben alirim dese diye bekliyorsunuz.
Biz de diyoruz ki 300 lira lazimsa ya da her ne kadarsa biz toplayalim aramizda verelim de yeter ki hem hayvanlara eziyet edilen petshop sektorunu canli tutmayin hem de gercekten bakacak birisine verin. Verdigim kisinin nasil bakacağının garantisi yok falan diyorsunuz da bu sizin bahaneniz. Siz para istiyosunuz sadece. Bulmak isteseydiniz sosyal medya hesaplarinizdan ugrasirdiniz ve eminim birisi cikardi sahiplenmek isteyen.
Insanlarin satin almayin sahiplenin diye bi yerlerini yırttığı bi donemde siz petshopa satayim diyosunuz. Fotografini attiginiz sey sizin benim gibi bir can. Bir fincan kahveden bahsetmiyoruz.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için uğraştığım kanıtlarını buraya atmak pek etik olmaz bir çoğu yakın çevrem ve özel mesajlar onun haricinde var ise sahiplenmek isteyen güvenebileceğim biri parasında değilim amacım verdiğim 4,5 aylık sürede yedirdiğim içirdiğim değil lütfen yargılamayı bırakın, anlamadığınız durum güvenilir biri bulamamış olmam ve iki türlü de risk var ise bari sokak hayvanlarına yararım dokunsun düşüncesidir değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Yazıyorum, yazıyorum siliyorum. Fena sinirlendim gece gece.
Buyrun problemimiz neydi konuşabiliriz.
Sahiplendirin hocam herşey para değil o da can onun da duyguları var
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim yorumunuz için arıyorum son demlerindeyim sahip bulamaz isem tek çarem.
Sokağa atamam.