mehmetuken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin hayal ettiğin kadar kolay değil demişsiniz hocam github da kaynak kodu olarak paylaşıyolar herşeyi böyle james bond filmi edasında abartmaya gerek yok bence elbette yapmıştır bir salaklık en mantıklısı polis sonuçta siber olsada bir suç var ortada. Server-client olduğu için elbette akıllı hacker kardeşe çıkacak bir yol her zaman vardır. Verdiği btc hesabından bile gelen parayı nereye aktardığını bile takip ederek bir sonuca ulaşılabilir. İmkansız diye birşey olmadığınıda eklemek isterim.

Edit 1: https://github.com/mauri870/ransomware hayal gücünüzü yitirmeyin.

Ben size githubda veya internette bu tarz projeler bulamazsınız demedim eğer bu yazılımı o adam yazmışsa o kadar aptal değildir demek istedim ama anlamamışsınız. Ayrıca james bond filmine vs bağlamadım olayı, gerçekler aynen dediğim gibi madem kendinize güveniyorsunuz buyrun arkadaşın pcsi orada bana mesaj yazacağınıza bilgi birikinizle arkadaşa yardımcı olun. Ayrıca tartışma çıkarmak amaçlı konuya yazmadım o yüzden kanıt vs sunmanıza, mesajımı alıntılamanıza gerek yok. elbet bir yol vardır demek yerine bir çözüm biliyorsanız yazmak daha mantıklı