halitsurer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bu aşağıdaki de benim "OĞLUM" Gırtlağa kadar borca batmış durumdayım. Bill Gates gelse, tüm servetim senin dese yine satmam. Her sabah evden çıkarken sokak hayvanlarına evden bişeyler götürüyorum Bilmem anlatabildim mi ?

Sizi ve sizin gibi insanları tebrik ediyorum, satış konusuna bakarak yargılamayın keza aynı hedef yolunda ilerliyoruz.
Evet bende satmazdım fakat annemin baskısı ve sokak köpeklerini doyurma isteğim için bu yola başvurdum umarım siz,ben ve bizim gibi insanlar böyle güzel şeyler yapmaya devam eder.

ScriptEvin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam satmayın. Aç kalıyor susuz kalıyorlar. Çocuklarını sevindirmek için gidip alıyorlar 2 gün sonra sokağa atıyorlar. Günahtır. Mama istiyorsanız bir konu açın herkes 2-3 atar illaki. Mamayı alıp sokak hayvanlarına verirsiniz. Ama satmayın hocam. Kimse sizin gibi hayvansever gibi bakamaz.
Aynı şeyi sahiplendireceğim insanda yapabilir dediğim gibi konu mama değil aslında konu ona bakacak yer bulamamış olmam konu mama değil diğer postlarım da da belirttiğim gibi.

ekb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumlarda, sosyal medyada ve aslında her yerde canlı hayvan satışı yasak hocam. Sizin ne kadarlık bir masrafınız var onu belirtir misiniz? Ve şehrinizi de eklerseniz en azından sahiplendirilmesi için yardımcı olacak insan çıkar. Belli ki ya satacaksanız ya sokağa atacaksınız çünkü.
Sokağa atmayacağımı kesinlikle belirteyim il kocaeli , hayvan o kadar tatlı ki keşke görebileceğim yakınlıkta bir yuva bulabilsem.

Teşekkür ederim tüm arkadaşların tüm güzel yorumları için fakat sorumun cevabını henüz almış değilim.