Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Maalesef, kişiler iş ahlakı yoksunu olunca bunlar yaşanabiliyor. Biz müşterimize hizmetini 2 dk geciktirdik diye 2 saat+ eğlenebileceği sinema bileti hediye edelim. Onlar... neyse.
Tekrar düşüncelerinize ve yorumlarınıza teşekkür ediyorum.
Merhaba, sizin adınıza üzüldüm. Bu sektör içinde 2 yıldır varım. Şuan 17 yaşında olmama rağmen piyasada bir çok şey öğrendim. Dediğiniz gibi insanlara en kaliteli servisi sunsan da en ucuz ve en dandik hizmeti seçiyorlar. Bu yıl özellikle panel için kendi çapımızda dönüyoruz. Anında başlayan hizmetler ekli sitemde uygun fiyattan (1.30 gibi) Fakat insanlar 0.80- 0.60 kuruşa buldum diyip gidiyor buldukları yerler de arkadaşları dolandırıyor. Bu da bize etki ediyor. Sürekli ölücüler, piyasayı bilmeyen insanlara laf anlatmaktan sıkıldım.
@enesrendeci; hocamın dediği gibi gerek başka forumlar gerek başka yerler de insanlar birbirinin kuyusunu kazıyor. Aynı sektörde olmama rağmen ben bir çok kardeşime arkadaşıma abime iş yönlendirdim. Adam bana soruyor müşterim önemli biri hemen gitmesi gerekli gönderebilirmisiniz? diye ben eğer gönderebileceksem hemen yollarım gönderemezsem başka bir arkadaşımıza abimize yönlendiririm. Bu iş böyle olmalı. Neyse yapacak yok. Adınıza üzüldüm. Başka sektörde karşılaşırız umarım.
Bende sosyalmedya isine girdikten sonra şok oldum. Böyle insanlar gormedim ben ( herkes icin demiyorum ama cogunluk oyle ) is ahlaki 0 Ozellikle instagram kategorisi. İsi gucu birakmis kimi nasil forumdan uzaklastirabiliriz konularini kapattirabiliriz diye ust duzey caba sarfediyorlar. Allah bundan sonraki islerinizde size bol kazanclar nasip etsin hocam. Her iste bir hayir vardir, bundada vardir bir hayir