digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıklama var mı ne demek?
Sana verdiğim sayfayı üşenmeyip okursan görürsün.
Google anahaber bültenlerine basın bülteni mi gönderiyor?
Google açıklaması ne demek? Google kararname çıkartıp resmi gazetede mi yayınlıyor?
Google destek bölümünde sana anlatmış herşeyi üşenmeyip okursan.
Okumuyorsun sonra benim sorumun yanıtını göremedim diyorsun.
Açık açık içeriğinizle url de session, parametre ve anlamsız kodlar yerine içeriğinizle alakalı kelimeler kullanın.
Ama anahtar kelime kasmayın diyor.
Hatta kelimeler arasında tek çizgi kullanarak ayırın diyor.
Hatta sitelerinizde dizin hiyerarşisi kurup buna uyun diyor.
Bunların hiç birini okumuyorsun. Ne bekliyorsun? Google'ın noterden yazılı bildirim yapmasını mı?
hocam sadece tavsiye ediyor. kullanıcı bu gibi urlelerden korkar diyor. açık yaz diyor. onları anladım ama bunu yapmazsan senin olumsuz etkilerim diyor mu? onu mera kediyorum. atıyorum benim kullanıcım saçma sapan anlamsız url seviyorsa ya da ben kullanıcıyı takmıyorsam kullnıcı da onu takmıyorsa sırf ben öyle kullandım diye sitemi olumsuz mu görür google onu soruyorum.

mesela zaman zaman video olarak falan bir çok seo konusunda açıklamaları oluyordu google çalışanının. şöyle yapın böyle yapın diye. böyle bir açıklaması oldu mu özel olarak onu göremedim o konuda bilgi almak istiyorum. yoksa genel bir çok şey ibiliyorum.

daha açık yazmam gerekirse

benim titleerim şu şekilde urlelerim bu şekildeo lursa googlenin dediği gibi oluyor mu

title elma yemek insanı zayıflatır mı url site.com/elma.html
title uzun kollu gömlek modelleri url site.com/gomlek.html

böyle böyle olması googlenin dediği gibi oluyor bana kalırsa. ne kullanıcı yoracak korkutacak saçma sapan url ne de uzun spama sokacak url. bu da m ı yanlış?

bu arada hızlı yazığım için klavye basma ile harflarin yazılması arasında yanlışlıklaro luyor kusura bakmaıyn