Zor Vesselam...
Allah yardımcın olsun... Zor olacak zaman alacak ama unutacaksın.
Tek ve en önemli tavsiyem Sosyallikten uzaklaşma.
Alırsın alırsın

Her yaşın anıları ve acıları başka, bunlar da bizler için. Gelmişken beğendiğim bir yazıyı da alıntılayım;
Dipnot : Son cümleye katılmıyorum
Bu yazıdaki betimleme, bir kitaptan alıntı mı? Yoksa bir dışa vurum mu

?
Kitapsa adını biliyormusun? Tşkler

Peki ya seni 7 yıl 3 ay ve 21 gün bekletip, hemen hemen tüm maddi gücü senden alıp lise ve üniverstesini bitittirdikten sonra işe girdiğinin,ayakları üzerine bastığının ilk günü seni terk etseydi?
Şu an halen o'nu düşünüyorsan, çok normalsin korkulacak hiç bir durum yok kendinle gurur duyabilirsin. Bu senin halen insani duygular barındırdığından kaynaklanıyor ya hepsini normal karşılayacak kadar duygusuz olsaydın?
Kardeşim şu hayatta hiç bir kimse senden daha kıymetli değil (ailen hariç) ileride pişman olmamak için tüm yatırımını kendine yap.
vay vay vay

seni unuttu çünkü başkasıyla mesajlaşıyor. Sende aşığım diye geziyorsun ah ah
Bu iyidi, sert ama gerçek olan malesef...
1,5 yıllık ilişkimi bitirmiştim bende. Çok koyuyor. Her sabah kalktığımda öyle bir sıkıntı olurdu ki anlatamam. 1 ayda 10 kilo vermiştim . Yemedim içmedim. Sonra anladım ki gerek yok. Sizi takmayanı takmayın , daha iyi birisini buluyosunız ve hayatınız güzelleşiyor. Bana herkes yeni birisini bul diyordu ben bu amaçla bulmadım.
Tamamen doğal yollarla oldu ama sizi gerçekten sevebilecek birisiyle birlikte olun. Sizi gerçekten çok iyi anlıyorum o içinizdeki panik ve değişik bir duygu. Ne yapsanız zevk alamıyorsunuz. Konuşmak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Çünkü bana forumda bir abim yardımcı oldu , her gün aradı , her gün mesaj attı (tanımadığım halde) çok yardımcı oldu
Allah ondan bin kere razı olsun o zaman.