umaymedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer cookie çalmış ve değişim yapmış ise maalesef çift yönlü doğrulamalar işlemeyecektir. Burada önemli olan bir anda nasıl cookie çaldı, bunun için bir tool v.s yazmış ve sizin bilgisayara yüklemiştir sanırım.

Maile bakma esnasında bir şifreleme kodu yollamış ve siz görmeden 6 karakterlik kodu alıp silmiş olabilir.

Siz telefonla konuşurken dikkat dağıtıcı cümlelerle sizin dikkatinizi başka yere çekmiş olabilir. Ör: "GS-FB maçı ne olur sence ?"

Burada önemli detay telefon gibi geliyor bana bildiğim kadarıyla telefonla konuşurken arka planda manipulasyon yapma gibi bir durum şuanlık olmuyor, en azından bunun gibi birisinin o şekilde işlemi yapacağını sanmıyorum.
Bu konuda şöyle bilgi verebilirim. Face mailin yazılı olduğu yer ve gmail sayfasında toplasan 3 sn durmadık hocam hemen kapatmıştım ve gözüm hep ekrandaydı. Keylogger içinde birşey diyemiyorum çünkü hiç şifre yazıp girmiyorum hesaplara.

Mesela facebook şifremi değiştirdiğinde ben facebookta aktiftim yani sayfayı yenilediğimde dahi oturum kapanmadı ortak kullanıcı eklemiş gibi bir ibare gördüm.

Mail kısmında ise şifre değişimi yoktu. O kısma yapılan müdahale ise biraz detaylı baktım hemen sonrasında güvenilir uygulama olarak whatsapp ve farklı bir tarayıcı eklenmiş. Ama işte bu işlemler hangi ara nasıl yapıldı bunu bilmiyorum çünkü toplasan 3 sn. gmail açtık ve gözüm hep ekrandaydı