ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
normal paketle arasında kimine göre önemli kimine göre önemsiz bazı farklar var, + özellikleri bir nevi güvenlik paketi gibi birşey.

şerit takip uyarısı
trafik işaretleri tanıma
çarpışma hafifletici fren sistemi
şerit koruma destek
kör nokta uyarı
akıllı uyarlanabilir hız sabitleyici
otomatik kararan dikiz ayna

Benim aklıma gelen farklar bunlar ben 2015 sonunda aldım aracı bayide 5-6 bin TL civarı fark vardı + olması için bu ekstra güvenlik özellikleri hoşuma gittiği için + tercih ettim ama iyi ki de etmişim boş yolda bile sinyal vererek şerit değiştiriyorum artık, kör nokta uyarısı ve çarpışma hafifletici fren sistemi ayrı ayrı zamanlarda çok önemli birer kazadan kurtardı 3 sene içinde, yola aniden fırlayan çocuğa aracın kendi fren yapması hala gözümün önünde.

Benim aracı tercih etmemin en önemli 2 sebebinden biriydi zaten şanzıman sistemi, diğeri de honda motor olması tabi, araçta zf 9 şanzıman var araştır biraz birçok gerçek arazi aracında ve üst segment araçta kullanılan kendini kanıtlamış bir şanzıman, aracı aldığım günden beri sürekli uzun yol yaptım, 9 ileri viteste performans düşük diyenlerde ya hiç aracı kullanmamış yada öncesinde bugatti, ferrari tarzı araç kullanmışlar 1.6 dizel araçta 160 ps güç, 350 nm tork değeri var daha ne yapsın adamlar.

Ben aracı 7-8 aylık çok detaylı araştırmalar sonucu 150 bin TL'ye almıştım o günün şartları ile f/p olarak en iyi araçtı.

Hiç mi olumsuz yönü yok arkadaş bu aracın dediğini duyar gibiyim şehir içi yakıt tüketimi biraz fazla, 7 yıl garanti ayağına servise mahkum oluyorsun normalden pahalı, uzun yolda kimine göre abartı bana göre orta seviye rüzgar sesi alıyor içeriye, sormak istediğin ekstra birşey olursa da sorabilirsin.
kardeş çok saol bilgi için zf şanzıman çift kavrama şanzıma tamiri ve bakımı ağır bi şanzıman çünki herzaman onarımı mğmkün değilmiş ondan sordum bitane şuan honda var buldum

2013 yeni kasa fakat o geri görüş vs yok bunda 2.2 ictdi motor hondanın kendi şanzımanı ödüllü olan 5 ileri tam otomatik benim araçta aradığım şey özellikten ziyada performans

2.2 hondanın motoru ve yeni kasa özel üretim olması ve bu şanzımanla performansı sizdeki aracın seviyesini geçermi acaba bu tam otomatik o zf çift kavrama 5ilerş 9 ileri 1.6 2.2 farkları bu