Herkese merhabalar arkadaşlar. Yabancı forumlarda gördüğüm ve çevirip sizlere sunmayı planladığım taktiği paylaşıyorum. Yazıya başlamadan önce belirtmek istiyorum bu yöntem kesinlikle benim değil ve yabancı forumlarda gördüğüm taktikleri çevirip size aktarma üzerine oluşmakta.
KESİNLİKLE HİÇBİR KAZANÇ SAĞLAMIYORUM. Yazmayı unutmuşum bu uygulama sadece appstorede mevcut
İstenen yetenekler
Temel Instagram Becerileri
Titiz analizler
Eğer bu basit becerilerin her ikisine de sahipseniz, daha iyilerini de yapabilirsiniz.
Gerekenler The Plug - Mobil Uygulama Teklifleri
Bir adet İnstagram hesabı
Bir adet paypal hesabı
Hadi Başlayalım
Hepinizin aklında olan sorunun cevabı için anlatıma başlıyoruz. Sadece 1 günde 175 dolar kazanabilir miyim?
Yapılacak işlem oldukça basit ve başka forumlarda kazanç sağlamak isteyen insanların bu yöntemle kazandığını gördüm. Bu kadar sohbet yeterli, hadi başlayalım!
Adım 1 The plug
Bu yöntem için The plug isimli app bize yardımcı olacak. Bu uygulama basit bir indirme başı para veren uygulamalardan biri. İndirttiğiniz uygulamalar için belirli miktarlarda Plugcoin kazanacaksınız ve bu Plugcoinler biriktikten sonra paypal hesabınıza gerçek para olarak alabileceksiniz. 1000 adet Plugcoin 50 dolara denk gelmektedir.
Adım 2
Mobil Teklif Seçimi
Öncelikle yapmanız gereken bu uygulamadaki en çok tercih edilebilecek uygulamaları analiz etmektir. The Plug uygulamasında sürekli olarak uygulama dönüşümü sağlanmaktadır. (Yani tanıtımını yapabileceğiniz uygulamalar sürekli yenileniyor.)
Sağlam bir uygulama bulduktan sonra sonraki adıma geçebiliriz. Burada önemli olan insanların en çok tercih edebileceği uygulamaları tahmin etmek olacaktır.
Adım 3
Kitleyi Belirlemek
Yabancı forumdaki adam bu kısımda indirme başına 5-21 Plugcoin veren bir uygulama kullanmış. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi uygulamalar sürekli yenileniyor olduğu için kendinize uygun bir uygulama seçmeniz gerekiyor. Bu arkadaşın kullandığı uygulama Yarn isimli bir uygulama imiş.
Bu kısımda son zamanlarda çoğu insanın dikkatini çeken niche uygulamaları bulmak en önemlisi. Forumdaki arkadaşımız kendisine korku ve ****** nichelerin olduğu kategoriyi seçmiş. Siz ne seçmek istersiniz size kalmış
Adım 4
Bir instagram hesabı bulma
Yukarıda seçtiğiniz nicheler, teklif götüreceğiniz instagram hesaplarının da kategorisini belirleyecek. Yapmanız gereken kendi nichenize yönelik sağlam instagram hesaplarını listelemek. Burada demek istediğim şu. Eğer bir oyun uygulaması seçtiyseniz gidip de 40-50 yaş aralıklı ziyaretçi kitlesi olan instagram hesaplarını seçmeyin. Uygulamanız ne ise ona özel instagram hesapları araştırın.
Arkadaşımız bu kısımda kendi uygulamasının tanıtımını yapabilmek için şu hesapları kullanmak istemiş:
(Burada da bu sayfaların hiçbirinin kendisine ait olmadığını belirtmiş

)
Görüldüğü üzere bu siteler tamamen ****** niche ve korku nichelerinin tanıtımını yapabileceğim hesaplar. Buradaki hesapları kendi nichenize göre şekillendireceksiniz.
Adım 5
Seçtiğimiz sayfaların sahipleri ile iletişime geçme
Bulduğunuz sayfaların sahipleri ile iletişime geçme zamanı geldi. Şimdi yapılması gereken bu sayfalarda reklam fiyatlarını öğrenmek.
Bu kişiler ile iletişime geçmek hiç zor bir olay değil. Sayfaya dm atmak ya da biografi kısmında bulunan maillere mesaj atarak çok kolay şekilde geri dönüş alabilirsiniz. Size reklam fiyatlarını attıktan sonra sayfa sahibinden daha detaylı bilgiler almalısınız. Erkek/kadın oranı, yaş oranları gibi istatistikler sizin uygulamanıza yönelik olan en büyük etkenler. Bu yüzden bu adım oldukça önemli ve odaklanmanız gerekmekte.
Adım 6
AD Copy
The Plug uygulaması reklam verebilmeniz için her şeyi sizin kolaylığınız için hazır etmektedir.
Görüldüğü üzere forumdaki arkadaşın seçtiği uygulama için 3 video belirtilmiş. Bu arkada bu uygulama için kırmızı içerisine aldığı videoyu kullanmış. Bunun sebebi ise ;
- Reklam oldukça çekici
- Erkeklerin oldukça dikkatini çekiyor
Bu reklam videosunu kullanabilmek için videonun altındaki kısımları kullanacaksınız. Sol tarafta refli bağlantı, sağ tarafta ise indirme bağlantısı mevcut. İstediğinizi kullanabilirsiniz.
Adım 7
***BONUS***
Sizin reklamını yaptığınız, sizin bağlantılarınız ile 50 kere indirildikten sonra The Plug uygulaması size ücretsiz bir şekilde 300 adet Plugcoin göndermekte. Bu bonus 1 hesap için sadece 1 kez verilmekte. Ayrıca arkadaşlarınızı davet ederek de Plugcoin kazanabilirsiniz.
Adım 8
Rahatlama Zamanı
Yapılması gereken tüm adımları tamamladığınıza göre artık bekleme süreci başlamış bulunmakta. Reklamlarınız devam ederken yapmanız gereken tek şey arkanıza yaslanmak ve gelirlerinizi izlemek

Hele bir de iyi kazanç sağlayan teklifler ile çalışıp güzel geri dönüşler sağlayabilirseniz, kazancınız oldukça yüksek olmaktadır.
SON
Ya da bir başlangıç? NOT: FORUMDAKİ ARKADAŞIN KAZANCI DA ŞU İMİŞ; Arkadaşlar en başta da belirttiğim gibi bu yöntem tamamen başka bir forumda gördüğüm içeriktir. Ben denemedim, hiçbir şekilde para kazanmadım. Sadece gördüğüm güzel bir yöntemi sizinle paylaşmak istedim. r10+ verirseniz de hayır demem
Herkese iyi günler dilerim