EmirATICI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazıların hangi kısmı size ya da sizinle aynı görüşte olan arkadaşlara anlamsız geldi ? İlk paylaşımınızda alıntıladığınız cümleler anlam bütünlüğü olan cümleler. Size kelimeler farklı, cümleler uzun gelebilir, bu yazının değersiz ya da anlaşılamaz olduğunu göstermez. Paylaşımlarınızı okuyarak yorum yapmamızı istiyorsunuz, sizin düşüncenizin aksi savunulduğunda "burada makalenin tamamı yer almıyor" diyorsunuz. O zaman makalenin tamamını paylaşın onun üzerinden yorum yapalım ya da hiç paylaşmayın biz de hiç yorum yapmayalım ?

İnsanlar görüşlerini paylaşınca ukala olarak mı adlandırıyorsunuz ? Bu makale yazan arkadaşın cümlelerini burda paylaşıp, benim beynim yandı bu nasıl makaleler dedikten sonra; biri çıkıp "kelime sayısını arttırmak için bi tarafından uydurmalar yapmış" gibi bir paylaşım yapınca beğendiğinizde, şimdi bu makaleyi kullanmayacağım kalkıp geceye kadar makale yazacağım dediğinizde sizin yaptığınız ukalalık olmuyor mu ?

Komik olmayın...
İsteyen istediği yorumu yapabilir, ben bu makalenin açıkçası işime yarayacağını düşünmediğim ve sinirlendiğim için bu konuyu açtım. Benimle aynı fikirde olanları buraya toplama gibi bir niyetim de yok düşüncemde. Bu makaleyi beğenmedim, yayınlamayacağım. Yazar arkadaş da belirttim bunu zaten hepsi bu kadar. Makaleyi hediye edeceğim içinde tamamını paylaşmadığımı belirtmişim okudun mu? Okumadıysan oku. Teşekkürler.