volkandenizikiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Öncelikle gizlediğiniz mesajları da açığa çıkarmakta fayda olduğunu düşünüyorum ve tüm konuşmanın ekran görüntüsünü buraya da atmak istiyorum. https://i.resimyukle.xyz/9Cy9SO.png
Telefon ile aradım ve kişi telefonu açıp konuşamadı bile bizimle. Telefonda daha net bir şekilde konuşabilirdik. Google Analytics'de gözüken bu verilerin yeni projelerimiz ve varolan projemizin altyapısı için yapılan bir durum olduğunun tekrardan altını çizerek söylemek isterim. Analytics verilerinizde gözüken moradam.com , Moradam'ın örümceklerinin arkalarında bıraktığı bir izdir. Google ve Yandex gibi, bizim de yeni arama motoru projemiz ve hali hazırda için kullandığımız site analizi ve değerlerini ölçmemiz adına kullandığımız onlarca örümceklerimiz mevcut.

Web site adresinizi aldığımızda sistemlerimizden herhangi bir backlink çıkışı yapılmadığını tespit ettik. Yani size backlink göndermedik. Bunu Ahrefs veya Google Search Console üzerinden görebilirsiniz. Ayrıca siteye gelen ziyaretler sadece belli koşullar çerçevesinde Google sıralamanızı yükseltir. Bunu da belirtmek istiyorum. Yardımcı olmamı istediğiniz veya aklınıza takılan sorular olursa bekliyorum

İyi Forumlar.
Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki konuda işime gelen konuşmayı paylaşmış gibiyim telefon da konuşmak istememe nedenimi sizde biliyosunuz. Bilmiyor gibi davranış sergilemeniz komik bir durum