Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Huyum değil forumda bilgi paylaşımı yapmak ama sana ufak bir seo dersi veriyim üstünkörü.

Google kullanıcılara aradıklarını bulma konusunda hizmet veren bir arama motoru. Örneğin " baş ağrısı neden olur " diye arattığında çıkan sitelere bakarsın başının ağrımasına sebep olabilecek alternatifleri görürsün, hepimiz kıçımız başımzı ağrıdığında googleda aratıp " hamilesin -kansersin -3 aylık ömrün kalmış " gibi sonuçlarla karşılaştık

Arama motorlarının kullandığı yapay zeka henüz tam olarak kavram bütünlüğünü göremiyor, bundan dolayı soruyla bağlantılı farklı cevapları içeren makaleleride ön plana getirir.

Basit soru : Diş neden ağrır ?
Cevap : Çürümüştür hassaslaşmıştır zedelenmiştir çok spesifik bişey olmamıştır korkma

Soruyu google'da aratın bakın nelerle karşılaşıcaksınız hatta yorulmayın ben ekliyim : https://prnt.sc/k36kei 3. siteye bak duyusal sinir ağıymışta nvagusmuşta ntrigeminusta bilmem ne !

Sol yandaki şekilde sarı renkte görülen, beyinden direkt çıkarak, kafa-boyun ve vücuda(N.Vagus) dağılan sağlı sollu 12 çift kafa sinirlerinden biri olan ve dişlerin duyusunu alan 5. kafa siniri "N.Trigeminus"un nasıl her bir dişe ayrı ayrı her kökünden girerek ,dişin içerisindeki boşluk olan diş kanalı boyunca dağıldığı görmektesiniz.
Dışarıdan hissiz birer kaya parçası olarak görünen dişlerin içerisindeki her kanal boyunca zengin sinir yatakları bulunur. Diş kanalı içerisinde bu sinirlere eşlik eden ve dişin beslenmesinden sorumlu kılcal damarlar da bol miktarda vardır.
Bu sinir-damar paketinin, kendisini çevreleyen yumuşak dokusu ile birlikteki ismi "diş özü = pulpa"dır. Dişteki bu yapılar ve genel ağız-diş yapısal özellikleri, temel diş anatomisisayfasında detaylıca anlatılmıştır.

Senin paylaştığın makalede "gereksiz ve araya serpiştirilmiş kelimeler " dediğin kelimeler aynı başlıkta makale yayınlamış olan diğer sitelerin makalelerinde bulunuyormu ? Bence hayır kesinlikle bulunmuyor bundan ötürü kendince aşşağladığıın makale %100 seo uyumlu bir makaledir, bu kadar anlatmama rağmen anlamamakta ısrarcı davranırsanda başka söyleyecek sözüm olmaz sana karşı
Teşekkürler açıklamanız için. Seo uyumlu makale bu mu oluyor tam olarak? Hmm tamam anladım teşekkürler Kimseyi de aşağıladığım filan yok, öncelikle bunu algılamanı isterim. Defalarca başıma gelen bir olaydan dolayı rahatsızlığımı dile getirdim, makaleyi yazan arkadaşa da bunu belirttim zaten. Engin bilgileriniz lütfen sizde kalsın benimle paylaşmayınız daha fazla, tekrardan teşekkürler.