Eagless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale yazarıyım, cidden böyle iş yaparak para kazanan insan yediğim para helal mi diye düşünmüyor mu? İlk baş spinleme programları olur ya ondan yazılmış sandım. Haklısınız cümleden hiç bir şey anlamadım.
Bilmiyorum hocam ama ne bileyim spinleme değilse eğer yinede bir emek var. Sitem ediyorum ama iş bir şey demeye geldiğinde şahıslara diyemiyorum da. Kimseyi kırmak istemiyorum, sevmem öyle şeyleri.

Tam35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizden ödeme yapmanızı istemeyip hediye ediyorsa ortada mağduriyetlik ya da sitem edilecek bir durum yok gibi. İsim vermenize gerek yok o kişi bu başlığı okuyacaktır muhakkak. Bana biraz nahoş geldi mevzu ama gördüğüm kadarıyla herkes katılmış size. Pek anlamadığım bir alan ondan olabilir parazit yapmıyım iyi geceler
Öncelikle hediye gibi bir beklentim olamaz, makalesini ben hediye edeceğim isteyene. Zaten siteme eklemeyeceğim. Parasını da yarın göndereceğim. Hediye ise orta maduriyet yok demişsiniz ama peki benim vaktim önemli değil mi burada? Şimdi ben içerik girmekle uğraşıyorum. Est. tabi ki fikrinizi söyleyebilirsiniz sıkıntı yok, alınmam böyle şeylere.

ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam forumda güzel yazarlar var. Yok değil. Bazıları da bıraktı malesef.
@Empower; var mesela. Pahalıya yazar ama forumda görebildiğim en iyi yazarlardan biridir.

Başka da var ama gerçekten söylemem. Bana lazımlar çünkü : )
Hocam yapmayın etmeyin, Empower hocamı ekledim listeye. Diğer arkadaşı da pm atınız lütfen

BilgiciDedeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Okurken diyorum ki içimden '*** ne alaka, *** nereye geldik, hayır birşeyde kullanmadım' Sonradan bir daha konu başlığına baktım. Gece gece kısa süreli travma yaşadım sayenizde üstat.

*** olan yerler l a n küfür anlaşılmasın.
Valla hocam kusura bakmayın Ben bi de tamamını okudum, üstelik bir şey mi kaçırdım diye 2 defa okudum. Bir de beni düşünün