@Padre; kaliteye ulaşmak kolay olmamalı bence. İyinin kötüden farkı olması gerek, kendi projelerinde asla birine içerik yazdırmam. Kimse kendi işi gibi yapmıyor, bu da boşa para ve israf demek oluyor. 2 günde 1 tane makale olsun adam gibi olsun diye düşünüyorum. Hayırlı geceler
Mobilden yazdım
Bu konuda gerçekten sonuna kadar haklısınız. Zaten daha önce ki yaşadığım tecrübelerden sonra, kendi içeriğimi kendim üretmeye başladım. Sağolsunlar sayelerinde günde 500+ kelimelik makaleler yazıyorum artık. Biraz yoğun ve yorgun olduğum için bugün ki makaleyi yazdırmak istedim, keşke dediğiniz gibi yapsaydım 2. gün içerik girseydim de bu sorunu yaşamasaydım.
Hocam bizimde mi bubi tuzağına düşmemizi istiyorsunuz : )
Zaten editör konusunda ince eleyip sıkı dokuyoruz, şaka değil benim talebim. Gerçekten, lütfen gönderin.
Hocam anlıyorum sizi, gerçekten de. Lakin ayıp olur arkadaşa. Bende sizin gibi ince eleyip sık dokuyordum sözde ama o iş öyle olmuyormuş.
Tövbe de hocam 😁😁 kaldıramam ben bunu aklim tutuldu
Ya hocam gece gece

Biraz iyi geldi stresim gitti

Şimdi makale yazmaya başladım, zamanı kaçırmadan yazayım