quitsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlatmak istediği konuyu bilmeyen birinden böyle bir makale beklenir anca. Burda suç sadece yazanda değil alandada. örneğin atom hakkında bilgisi olmayan bir adam nasıl atomla alakalı makale yazıcak iki üç yere bakıp kopya çekip saçmalıyıcak yazı gereksiz yere uzadıkça uzuycak ondan sonra sitem neden hitlenmiyor
Bir kaç yazısını okudum bilmiyorum iş yoğunluğumdan mıdır güzel geldi ama tabi sektör biraz farklıydı. Hani çok zorlanmayacağını düşündüm bu başlık ile ilgili, yanılmışım. Ben zaten bu tür makaleleri kesinlikle eklemem, emeğinin karşılığını veiririm olay biter hocam. Maalesef ki böyle makalelere pek çok sitede denk geliyoruz, haklısınız.

dadaskral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belki yorumum ilginc karsilanabilir ama bu adam ceviri seklinde calismiyor kendisi bu kadar uzun cumleler yazabiliyorsa gercekten tebrik etmek isterim. Ha okuyucuya yonelik mi degil tabiki ama bence becerisi olan bi arkadas.
Haklısınız bu da bir marifet hocam.

Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazarlığı bıraktım ortalık kimlere kalmış 😂
Makale yazmaya tekrar başlasam 100 kelimesi 3 liradan aşağıya yazmam. Şu yazılara bakın ya, bunu insan okuyacak bir şeyler üretecek. Bunu okuyan adamın derdi birken iki ikiyken üç olur. Verilen para emeğe yazık. En sinir olduğum şey insanların vakitlerinin çalınmasıdır.

Mobilden yazıldı hata varsa affola.
Hocam bence kalitenin ücreti ile ilgisi yok. Şimdi bu arkadaşıma ben 3 TL den hesaplama yapsaydım ne değişecekti? Daha farklı bir makale mi gelecekti? He öyle olacaksa o konuda ayrı bir ayıp.

RuLing34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan makale almadan önce örnek bir makale isteseydiniz ne sizin ne de bizim beynimiz yanacaktı..
Burda bir suçlu varsa o da sizsiniz
Haklısınız hocam ama istedim, ama sonuçta her sektör her kategori aynı olmuyor. Yanıldım maalesef.

BBTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu makale yazarı büyük ihtimalle işsiz, bu kadar uğraşılır mı rewrite yazı yazmış olabilir
Vallahi hocam okuduktan sonra siteme eklemeyi düşünmediğim için, özgünlük kontrolü yapma gereği duymadım.