Ya arkadaşlar gerçekten kimse kusura bakmasın, yada baksın sorun değil

artık r10 da makale işi vermeyeceğim. Bunu daha önce ki tecrübelerime dayanarak da söylüyordum ama bu son makale bardağı taşırdı, konu bile açmama sebep oldu, artık gerisini siz düşünün

837 kelimelik bir makaleden alıntılar yapacağım. Makaleyi yeni okudum, siteme eklemeden silicem, yada isteyen olursa hediye edeceğim.
Sermayesiz nasıl para kazanılır başlıklı makalemizden kesitler;
Alıntı
Asgari tabanlı ücret ölçeği üzerinden alınan maaşların yetmediği günümüz dünyasının ekonomik panoraması, artık ikincil iş ve para kaynaklarının da ortaya çıkışını zaruri bir yöntem olarak ortaya çıkarmaktadır. İster herhangi bir gelir kaynağı ve sosyal güvencesi olmayan ev hanımları, ister emeklilik maaşı ile geçinmek zorunda olan orta yaş üzeri kitle, ister ergenlik çağlarında yer alan genç nesil ve isterse birden fazla işte çalışmak zorunda kalan genç ve orta yaşlardaki asıl iş gücü kesimi olsun; toplumun hemen her katmanında yer alan insanların, gelir sağlamak adına arayış içinde oldukları açıkça gözlemlenmektedir.
Devam ediyoruz;
Alıntı
Özellikle henüz tek bir iş kapısı bile bulunmayan ve en geniş bantta yer alanların en büyük sorunu ise herhangi bir sermayelerinin de bulunmuyor olmasıdır.
Durun yaaa nereye daha bitmedi;
Alıntı
Nikah şekerlerinin mini şeker kutularına doldurulması işi verilebildiği gibi, doğrudan doğruya söz konusu kutuların fabrikadan çıkmış bulunan düz hallerinin katlanmak sureti ile kapalı kutulara çevrilmesi işi dahi ayrı bir iş kolu olarak ya da şekerleme paketleme ile birlikte, kombine bir iş olarak teslim edilebilmektedir.
Daha fazla devam edemeyeceğim kusura bakmayın

Daha bir çok bölüm var ama gerçekten sıkıldığım için ve hediye edeceğim için ayıp olmasın diye devam etmiyorum. Bu arkadaşıma sabah ücretini göndereceğim ve r10 da aldığım son makale işi olacak.