en basitinden yazılar tarih arşivi şeklinde eklendiği için birden fazla defa ekleniyor bu da seo açısından olumsuz etkiliyor.
sidik yarışında değilim. 12 13 sene öncesi yaptım ilk bloğumu ve ilk özel domain kullananlardan birisiyim. o zamanlar 80k hite bile ulaştım. çok hit yakalayan eğitim siteler isağlık siteleri oldu. ve heps ide eninde sonunda mağdur oldu. sitesi sebepsiz silinenler (eğitim sitesi ) ticari kullanım için değildir diyere kmail gönderdiler. uuzn uzun yazmaya gerek yok inanan inanır . hele son 2 yıldır hiç iş yapmıyor.
şimdi bloggerle hit yakalarsın mesela atıyorum sağlık sitesi açtın 1k hit yapabilirsin. benim iddaam ise aynı siteyi blogger harici bir scriptle açarsan en az 5 katı hite ulaşırsın.
son bir şey daha bir blogger siteyi wordprese kopyalayın asıl siteyi geçmezse her iddaya varım
Tamamen katılıyorum, bu zaten tahmine dayalı bir konu değil blogger ile başlayıp WP den ilerlediğim çok oldu ve hit kesinlikle çalışma bile yapmadan 2-3 katına çıkıyor. İnsanlar blogger google servisi olduğu için blogger ın avantajlı olabileceğini düşünebiliyor ama hiç ilgisi yok google kendi haline bırakmış halde bu servisi.
Bi kere seo yu geçtim sayfa navigasyonu açısından bile wp ziyaretçi başına daha yüksek değerlere sahip,blogger oldukça katı bi tasarıma sahip site içi yönlendirme esnek değil. Yine de severim blogger ı bazen basit çalışmak ve host ile uğraşmak istemediğimde oluyor ve o zaman işini hakkıyla yapıyor