Merhaba hayırlı satışlar birşey soracağım. Konuda sınırsız lisans ve sınırsız destek ibaresi kullanmışsınız diyelim ki 9 ay veya 2 yıl sonra program çöktü instagram altyapı değişikliği yaptı programı onaracak mısınız? Referans fiyatından satın almak istiyorum hesap bilgilerinizi iletirseniz ödemeyi yapayım.
bu sorunuzun ustune bi ay once yapmis oldugum program icin pm aldim ve calismadigini sorunlar oldugunu solediler destek vericem birazdan ben burada oldugum muddetce kimseyi magdur etmem Allahin izni ile
Arkadaşın yazmış olduğu bu soruların cevabını bende merak ettim.. Ayrıca programa güncellemeler getirmeyi düşünmüyor musunuz? Örneğin içerik paylaşma gelirse tadındna yenmez
Guncellemeler gelebilir ornegin zamanli foto ve hikaye paylasimi eklenebilir
Öncelikle hayırlı satışlar bütün beleşciler konuya dadanmış yine referans diye ya kardeşim öyle birşey olsa adam zaten belirtirli konuda
Uyelik tarihim eski olmadigi icin her satisimda maalesef oluyor boyle ancak sinirsiz lisans sattigim icin bu konuda maalesef boyle bi guzellik yapamadim alacak arkadaslardanda tek istegim programin dagitilmamasi

bu arada uyelik tarihim 1 aylik ancak ben bu bir ayin cogunda buradan kisilere temas ettim sadece 2 ticaret puanimin olmasi sadece o kisilerle yapabildik diger kisilerle aklimiza bile gelmedi is bitti baska islere kostuk

herkesin vakti degerli tesekkur ederim