İyi hoş güzelde.... Lise zamanında aşık olmuşsun karşı tarafı bilmiyoruz ama hdi oda öyle suç sende koskoca 365gün31 536 000 saniye sen sadece 2 3 belki 4 kere yazdın. Suçlusun. Ama bir yönden de haklısın çalışıyor ayağına dokunmadın v.s Ben bu lise de aşık olan sen ve senin yaşlarında ki arkadaşlara yanlış anlama ama cahillik diyorum. Madem aşık oldun altında araban cebinde para ailen yanında git istetseydin annene kızı? Yook olur mu daha yaşın küçük okuyacaksın nelere neler. İşte bu yüzden cahillik diyorum dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz bu mantıkta olan kişiler. Şu saatten sonra unutcan gelmeyecek kendini kandırma yazmayacak aramayacak bitti! Ve sende şu cahillikten çık. Yaşın genç aşık olmakta ne arkadaş! O aşk meşk işlerini kendin paranı kazandığında, akıllandığında şu an ki halinde ki gibi nokta kadar değersiz derte üzülmeyince denersin. O yaşlar gelmiyor bir daha benden demesi git biraz eğlen. Şaşıyorum resmen şu yaşına şurada olmana şu konuyu okuyup o yaşlarını burada geçirmene..