Eminim bunların hepsi tesadüftür. -ki zaten hosttr.in değişmeden önce hostfirması olduğunu belirtmişti. Ayrıca böyle saçma ve akla gelmiyecek domaini düşünüp bulmanız, bittiğinde sizi regleyip kendinize yönlendirmeniz bi yana arkadaşın ve benim de zamanında yaşadığım indexlerin aynı olması da çok çoook büyük bir tesadüf. Bence sorunun temeline inmeli kendinizi geliştirmelisiniz. Tersini iddaa etmeyin boşuna, hatanızı anlayın ve kabullenin. En doğrusu mutlak bu şekildedir. Diyelim tüm bunlar tesadüf ben gene sizi sorumlu olarak gösteririm. Çünkü benim bildiğim site oraya yönlendiriyorsa o siteye giriş yaptığımda, YÖNLENDİRDİĞİ SİTE MUHATTABIM OLUR. İyi akşamlar.
O zaman şöyle deyim bende size
Bir hırsız sizden önce sizin şu anki evinizde oturuyor sizdemi hırsız oluyorsunuz?
Sizin yolunuzda bakarsak evet
Kusura bakmayın ama herkesin zevki farklıdır. Domain listemde sizin İçin çirkin saçma olan ama piyasa ederi onbinlerce TL olan domainler var kusura bakmayın ama şu an yaptığınız alenen iftira ve karalama.
Önce siz Bi ne nedir öğrenin sonra gelir yargılarınız.
Bilirkişi diyorki yazılımsal sorun
ÇOK BİLGİLİ YÜCELER YÜCESİ kişi ise firma hatası
Forumdaki bizden büyük eski tecrübeli abilerimiz yazılımsal diyor
SÜPER ZEKİ ADALETLİ HERŞEYİ bilen kişi sunucu diyor
Tabi ne demişler at çamuru izi kalsın
Atın çamuru sıkıntı yok

BİZİM ALNIMIZ AK BAŞIMIZ DİK
Bu yüzden de bu konu daha fazla uzamasın yolumdan oluyorum böyle saçma sapan konular için