GoMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne gariptir ki hosttr.in sitesine girdiğiniz poyraz hostinge yönlendirmekte ve bu arkadaşın aldığı indexlerin aynısı eski zamanda benim sitemin başına geldi. Adım gibi eminim bana kendi bünyemize kattık diye bahaneler uydurmayın! Nedenmi? Çünkü hosttr.in sitesi hostfirması alan adına geçtiğini bildirmişti. Ve sizde bana biz kendi bünyemize kattığımızı diye belirtiyorsunuz. İsterseniz bu siteden verdiğim siparişlerin ekran görüntüsünü atayım? Hatırlarsınız 2016 senesinde sattığınız 10 TL'lik hosting paketlerini.
Bu boş muhabbet gerçekten fazla uzamış.

Saçma sapan yok sizin yüzünüzden yok böyle yok şöyle beyefendi varsa şikayetiniz forum burada savcılık orada buyrun yapın şikayetinizi.

Kusura bakmayın o kadar yatırım emek uğraş hiçmi hesap edemiyorsunuz

Günde 1000 2000 hit alan siteler dururken neden ben hacklendim diye hemen suçu firmaya at ne kadar kolay dimi.

Bi diyoruz ki ilk kurulduğumuz zaman doğru sunucu root girişi yapıldı hacklendi kabul ediyoruz.

Ama bu olay kullanıcı hatası. Ayrıca diğer firmaların suçunu hatasını bize yıkmaya çalışmışsınız host tr yok hosting firması

Hosttr yoncu ile ne yapti bilemem ama. Domain süresi dolunca ben devraldım.

Geçmiş hatalarının suçunu poyraz hosting atamazsınız.

Poyraz üzerinden varsa şikayetiniz tekrar diyorum forum burda savcılık orada gider edersin böyle yok şusunuz yok busunuz burası ciddi bir forum haddinizi ve üslubunuzu bilin.

Bilirkişi ön raporu geldi ve WordPressden kaynaklı bir indexlenme hacklenen site tek index yer ana sayfa bunu bilmiyecek kadarda değilsinizdir umarım.
Unutmadan indexler hacklink indexler e hiti olmayan siteyi hacklemeyeceklerine göre ayrıca başka şikayette yok demekki neymiş w a r e z yazılım tema modül açık exploit.... Birazcık önce düşünün sonra çamur atın.


Poyraz hosting
Abdülhamid Han / Kurucu yönetici