poyrazhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buyrun dökün.

haber botundan diyorsunuz beyefendi kusura bakmayın ama kendi hatanızı şirketime yamayamazsınız.

hergunbanko bariz idda v.s. kupon dağıtımı sitesi ki bunlara izin vermiyoruz.

evet o kadar kötü bir hosting şirketiyizki 9000+ web sitesi barınıyor ve çok nadir hacklenen var

Aaaa ne tesadüftürki bizden eski firmalarda bile hacklenen siteler oluyor hadi gene biz suçluyuz server1'de gayet aktif eticaret müşterilerimiz var sürekli satış yapan niçin herhangi bir sorunla karşılaşmadılar? şikayet yok

tüm şikayetlere bakıyoruz geneli (%98) ücretsiz hostingim onaylanmadı yok silindi silinende 3 aylıkken 1 yıllık diye alanlar ki onlarında çoğunun yedeklerini tekrar kurup aktif ettik.

dediğim gibi bizim anlımız ak başımız dik indexleriniz çince neo çinli heçkırlarmı sitenizi hedef aldı indexlendi diyorsunuz hacklenen bir site dediğiniz rakamlarda index almaz alamaz.

sitede ne varsa google onu indexler demekki FORUMDA PEK ÇOK kişinin kullandığı botu ya ***** kullandınız yada temanız kusura dediğim gibi kusura bakmayın ama KENDİ HATANIZI ŞİRKETİME YAMAYAZSINIZ.
Site içeriğinde iddaa kupon vs varmıydı? Veya Alan adında iddaa geçiyormu? Haber botu ***** bir yazılım değil.Legal bir bottur.Ben sallıyorum oramdan buramdan 36bin indexi kendim yaptım dimi?

Alıntı: Merhabalar poyraz hostingden free host
Alıp shell yükleyip diğer siteleri hacklemek mümkün müdür?
İnternette yapan gördüm de.

-neden geçilmesin sonuçta free hostingde cpanel ve whm veriyor olmali yada plesk . %85 geçilir diyebilirim. Kıyamet gibi böyle konuşmalar var.

https://i.hizliresim.com/7DvYOv.png Bu nedir Allah aşkına

+iddaala ilgili bir paylaşım yapmadım.4-6 parça spor haberi yükledim maksat dursun diye.Benim param yokda ücretsiz hostinginize kaldığımdan değil,Hizmetiniz beş para etmez.