poyrazhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi hatanız olan sahte yazılımdan dolayı hacklenmişsiniz ve suçu bize atıyorsunuz kusura bakmayın ama amacınızı anlamadım ayrıca hizmet politikasına aykırı bir alan adı barındırıyordunuz.
Hizmet politikanıza aykırı olan kelime neymiş? Wordpress yazılımını cpanelizden otamatik kurdum.Sahte yazılım neymiş? Sırf su kelimeleri kullandınız diye hakkınızda olan tüm şikayetleri döktürtmeyin bana.Birçok kişinin siteleri sizin firmanızda hacklenmiş.Kimsenim beğenmediği 000webhosta hiç hack yememişim.Bağladıktan 10 gün sonra hack yiyor site Yaptıgınız savunmaya bakın.

poyrazhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi hatanız olan sahte yazılımdan dolayı hacklenmişsiniz ve suçu bize atıyorsunuz kusura bakmayın ama amacınızı anlamadım ayrıca hizmet politikasına aykırı bir alan adı barındırıyordunuz.
Benim size karşı bir karalama durumum yok.Ücretsiz hosting sağlıyorsunuz birçok kişinin işini hallediyorsunuz amma velakilin açıkları araştırıp kapamanız yerine burda yok hizmet politikamıza aykırı alan adı yok şu vs.

Kullandığım tek bir yazılım vardı.Denemek için kullandığım haber botudur.Forumdada birçok kişi o botu kullanıyor.