AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abilerim hepinize cümleten selamun aleyküm;
Belki daha önce forumda bu gibi başlıklara denk gelmişsinizdir bu başlıkları açan arkadaşlar gibi benimde sakal sorunum var

abiler yaşım oldu 19 liseyi yeni bitirdim bu sene mezun oldum 4 sene boyunca sınıfda alay konusu oldum, şimdi istanbulda bir çiçekcide çalışıyorum burda da üstüme geliniyor tabiki şaka amaçlı geliniyor ama ucu biraz bana dokunuyor artık sıkıldım... Bu sakal çıkmasıniçin ne yapmam gerekiyor.

ailemde sakal problemi çeken kimse yok hepsinde sakal var babam amcamlar abim ve kuzenlerim olmak üzere herkesde sakal var bir bende yok anneme soruyorum abimde kaç yaşında çıkmaya başladı ortasonda felan diyor çıldırıyorum.

bu sakalın çıkması için ne yapmalıyım ilaç mı kullanmalıyım bildiğiniz işe yarayan formül var mı ? yardımcı olursanız sevinirim...

bu arada askerliğimi yapmadım birçok kişi dalgasını geçerken kıskanıyorda askerde çok rahat edeceksin gibi sözler söylüyorlar bende buraya dipnot bırakıyorum sakal çıksında her sabah traş olurum şimdiden herkese teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum burayada bugün çekildiğim fotoğrafımı ekliyorum.

dünyanın en şanslı insanısın bana göre. bebek gib icildin olacak . ilerde karın gece gündüz öpecek bizim gibi git şu sakallarını kes de gel batıyor demeyecek. kılda meymenet olsa şeyde çıkmaz demiş atalarımız . kıl iyi bişey değildir.