mevzu basit aslında,google karşısında reklam gücü yüksek ve herhangi bir telif vs sıkıntıda veya ödeme anında ki sıkıntıyla muhatap arıyor.Bir tane uygulama vardı ödeme alanında problem oldu .yorum yaptım 7 dakika sonra maille döndüler.İnanılmaz bir özen vardı.Örnek veriyorum türkiyede yorumlara bakıyorum.Adam 1 haftadan beri altın veya oyun içi item bekliyor.Aynısını google seoda da var.Sitelere ne zaman kendi mailinden "
abuse@siteismi.com" şeklinde footera yazı yazsak site yükseliyor.Bence garipliğin asıl sebebi bu.;illaki benim doğrum budur diyeceğim şekilde olacak demiyorum.Adamlar oyundan ayda 20k vuruyorlar bunun en az 10 k sını adwordse rio yapmıyor.Googlede diyor ki hem sana kazandıracagım hemde kendim kazanmayacağım.Büyük oyun firmalarına bakın daima reklam devam eder.Bu firmaların google arasında gizli bir sözleşmesimi bilmiyorum.Bu işi yapıyor olsaydım kazandığımı daima reklama harcardım ayda 100 k dahi kazansam 90k yine yatırıma ayırırdım.Mesela okey oyunu var adamlar pepsi ile kod anlaşması yaptı.Büyük firmalar hep verme ve alma derdinde dolasıyla freelance ugraşan adam ekmeğine bakıyor ve kurumsallık katamıyor.Daha bu iş çok su götürür.