Öncelikle Merhabalar,
İsmim Muhammet, soyismim Oral, 20 yaşındayım ve mersinde yaşamaktayım.
Uzun yıllar boyu çalışmayı planladığım internet servis sağlayıcılarından iş aramaktayım.
Deneyimlerim ve becerilerim şöyledir;
- Üstün düzeyde WHMCS bilgisine sahibim. (Konfigürasyon, kurulum, müşteri yönetimi, eklenti yönetimi-ayarları...)
- Veri merkezi içerisinde sunucu konumlandırma, bağlantıları yapma, erişilebilir hazır konuma getirebilecek düzeyde bilgiye sahibim. (IP Anons, Ripe, Rdns...)
- Sunucu sanallaştırma çözümleri hakkında yeterli bilgiye sahibim. (Vmware, OpenVZ, VPS KVM...)
- Vmware sanallaştırma platformunda yüksek düzey deneyime sahibim. (Windows, Linux sanal sunucu oluşturma, network ayarları, ssh-ftp, vm yedekleme-kurtarma...)
- Windows işletim sistemi, Cli Linux işletim sistemleri hakkında yüksek düzey bilgiye ve deneyime sahibim. (Örnek olarak; Linuxta Apache, nginx, mysql, phpmyadmin türevi yazılım kurulumları ve optimizasyonları)
- Network alanında yüksek düzey bilgiye sahibim. (IP subnets, ports, software based firewalls, FTP, SSH, RDP, rdns, hubs-switchs, public networks, private networks...)
- Hosting kontrol panelleri hakkında yüksek düzey deneyime sahibim. (Linux işletim sistemine sıfırdan CPanel veya plesk kurabilir, full ayarlarını yapabilirim ayrıca site taşıma işlemleri, dns ayarları, ns ayarları, php ayarları, mail mx ayarları vs...)
- Orta düzey HTML, PHP, CSS bilgisine sahibim.
Genel olarak network alanında deneyime sahibim.
Ekstra olarak akıcı bir şekilde ingilizce konuşabilir, yazabilirim. (İngilizce olarakta çalışabilirim, şirketinizin yurtdışı çalışmaları var ise)
Çalışacağım yere çok büyük katkılarımın olacağına inanıyorum ve ekip arkadaşlarım ile uzun yıllar boyu çalışmak isterim.
İş için şirketin çağıracağı şehre yerleşeceğim, herhangi bir şehre gelmem sorun değil.
Tam zamanlı ve vardiyalı çalışabilirim.
İşverenlerin mesajlarını bekliyorum.
Saygılarımla.
E-mail adresim:
info@muhammetoral.com.tr
Kişisel web adresim:
muhammetoral.com.tr
Telefon: 0544 476 42 24