Eagless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Huwaei kullanan birisi olarak gerçekten çok memnunum. Su gibi telefon hızlı, kamerası iyi. Ayrıca yakında turbo yazılım güncellemesi yapacaklar telefonların sarj yeme oranı azalacak, performansı artacak. Tavsiye ederim, fakat iyi araştırın kronik sorunları var mı bakın.
emirhancam12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
p20 lite ilk ciktiginda 2000 falandi bazi yerlerde su anda bu fiyata satiyor ama vatan teknosa gibi yerlerde simdi 2600 olmus bu gibi yerlerden alacaksan alma bence parasini hak eden bir cihaz degil. Bende iphone dan xiaomi ye gectim gayet kaliteli f/p urunleri var diyebilirim 1000tl civarinda bir kac ay once xiaomi redmi 5 plus aldim ekran kalitesi tasarimi performansi bataryasi cok iyi sarj etmeyi bile unutturan bir cihaz sadece kamera konusunda tatmin etmeyebilir ama kamera icinde xiami redmi note 5 pro versiyonuna bakabilirsin.
enesrendeci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende mi a1 var kardeşime 1ay önce p20 lite aldım. Görüntü renk seçenekleriyle p20 lite beni çok etkiledi. Kamerasıda süper 3000mAh batarya var ve hızlı sarj destekli. Kardeşim türbanlı ondanmıdır nedir bazen yüzünü okumuyor erkak kardeşimde öyle bir sorun yok. Ayrıca hızlı telefon bir sıkıntısını hiç görmedim.
Gelelim xiaomi ye
Yurtdışında yaşıyorum ben burada fiyatıda çok ucuz olduğu için çevremdeki çoğu türk xiaomi kullanıyor
redmi 5 kullanan arkadaşım (yanlıs hatırlamıyorsam redmi5di farklı modelde olabilir) 3 sene sorunsuz kullandı 3.senesinde kasmaya ve sarjı çabuk bitmeye başladı. 20tlye orjinal batarya taktırdı mi servisine birde hafıza kartı taktırdı telefon ilk gününe döndü.
başka biri 3 ay önce son modellerinden birini aldı sıkıntısınız kullanıyor p20 lite ile hemen hemen aynı kamerası hariç.
bende a1 var 4-5 ay geçti aldıktan sonra dokunmatik bozuldu. Düşürme falanda yok durup dururken
adibelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xiaomi Mi6,Mix2 veya Mi Note 3 öneririm.Bütçenize göre ayarlarsınız

https://www.epey.com/akilli-telefonl...mi-mi-6-128gb/

ZenFone 5 nasıl peki ?