Merhaba Arkadaşlar...
Konu şu şekilde gerçekleşti.
2 yıl önce evlendiğimde eşim hattı üzerine iphone 6 s plus almış kardeşine ben bu faturayı aylık olarak ödüyordum lakin eski hattını kullanmıyordu telefonu aldığı hat üzerine 1 yıl boyunca ben telefon taksiti hariç aralarında yüklü miktarda ödemeler yapmışım kredi kartı otomatik ödemede olduğu için dikkat etmiyordum açıkcası neyse ödemeleri yapıyordum yapılandırmaya sokmuştum hattı aylık 350 TL gibi bir rakam ödüyordum kredi kartını int alış verişi otomatik ödeme iptal ettiğimden ötürü son faturası ödenmemiş ve 1 ay gecikmeye girmiş 350 TL hafta sonu baktığımda faturaya borcu 1.350 TL olmuş pazartesi türk telekomu aradığımda bizim bilgimiz yok avukata devrolmuş dendi avukatı aradığımda kendilerinin söylediği söz şu şekilde siz nereden gördünüz bu faturayı int bankacılığı dedim bundan bizim dahi haberimiz yok dedi ve bu faturayı bugün gün içerisinde ödemezseniz fiyat çok farklı artacak bilginize dedi yapılandırma bozulmuş avukat parası + mahkeme vb vb yaklaşık 3.500 TL fazla para aldılar benden avukata gittim bugün hiç bir şekilde bizi karıştırma daha fazla paran gider dediler tüketici haklarına baş vurmamı söylediler borcunu komple ödedim kapattım lakin bu yapılan terbiyesizlik daniskası ne tür bir yol izlemeliyim.