EdgeBear adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakkımda bilgi sahibi olmadan konuşmayınız.

Benim anlatmak istediğim, çoğu insanın emeklemeden yürümeleri. Yazılımcı değiller, sadece ajanslar.
Müşterilerin sitelerini Wix, blogger gibi sitelerden de yapabilirler. Hatta wordpressle bile. Kod yazmaya dahi gerek yok.

Open source sınıflar yazıp Github'da paylaşmak oldukça önemlidir, Git kullanımı, versiyon kontrolü vb.

Şimdi hiçbir şekilde alt taban olmadan hazır ve kolay diye her şeyi seçen birine ben yazılımcı demem. Önce github profiline bakarım, sonra istediği FW'yi kullansın.
Profilinde Unit Test'li libraryler, Container Test'leri, Ortam testli kod, versiyona önem vermiş mi ona bakarım. Eğer adam o profilinde kendine ait 2-3 sıfırdan library üretmişse istediği FW'yi kullansın.

Ama daha 2 satır kod yazmayı bile bilmeyen adamın FW'lerde at koşturmasına ben yazılımcı demem. Bizim gibi FW'leri üreten adamlarla eşit mi şimdi onlar?

Kodlamayı bilmeyen adam FW'yi performanslı kullanamaz. FW'nin kernelini adam akıllı değerlendiremez.

Github profili önemlidir. Önce Github üzerinde halka açık open-source kodlar geliştirmeye odaklanılmalı, gerçek yazılımcı olmak için, sonrasında FW'lere yönelinmeli.

Sonra bi' kaç yıl sonra, abi ben hiçbir şey bilmiyormuşum diyenleri çok tanırım.
sen hiç birşey bilmiyorsun, https://www.r10.net/1073524168-post1.html bu konuyu açıp bu mesajı yazan adam bırak yazılımı doğru düzgün windows kuramaz.