BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam linkleri reddedince site neden sıkıntıya düşsün? Google bu servisi boşuna koymadı sonuçta. Bunları kim uyduruyor anlamıyorum.
1 haftada daha beklemenizi durumu incelemenizi tavsiye ederim. Çünkü arada böyle dalgalanmalar oluyor.Telaşlanmanıza gerekyok. Ekstra bir hcklink saldırısını kontrol etmenizde fayda var.
hocam çok takip edilen bi seocunun videosunda vardı. dalgalanma olacağını sanmıyorum hocam daha önceden asıl anahtar kelimemde böyle gitti 2 aydır gelmedi
muhammettas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben biraz aceleci davranmıştım sitenin hemen gelmesi gerekiyordu.Tanıtım yazısı aldığınız sitelere güveniyorsanız,gerçekten iyi değerleri varsa 1-2 ay kadar bekleyin,gelmesse öyle reddedersiniz.
hocam valla 1-2 ay değilde 1 hafta beklerim
gamelear adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahrefs gibi profesyonel araçlarla gelen bağlantıları analiz edip zararlı olanı bulmaya çalışın. Eğer analiz edecek bilginiz yoksa sıralama kaybı yaşadığınız öncesi aldığınız linkleri reddedin ve bekleyin.
hocam ahrefsden inceliyorum almadan öncede inceledim kaliteliler hep
karakter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanıtım yazısı aldığınız sitelerle irtibata geçin kelimeleri linklendirdiyseniz kaldırtıp makale sonuna 1 adet link eklettirin sonra yazıyı pinglettirin zamanla eski yerinize gelirsiniz.
iletişime geçeyim açık linke çevireyim hocam